HIPP HIPP HURRA!

Idag fyller världens bästa mamma år! Och vilken födelsedag hon fått! Vaknade upp med paket och sång i sängen. Sjöng för glatta livet med min härliga morgonstämma. Sedan åkte jag till Micke för behandling. Vilken ängel som åker in och behandlar mig en söndagmorgon. Efter det hem och fika lite med mamsen innan vi tog bilen och åkte mot Nyköping för att se lillebror spela match. Och vilken match!! Herregud va spännande! Precis som igår när jag själv spelade. När VSK gjorde 3-2 i slutminuten stod jag och skrek av glädje på läktaren. Armarna i luften. Rös i hela kroppen. Jag vet känslan och den är underbar!! Alla Nyköpingssupporters tittade på mig. Skit samma. Har en tendens att leva mig in i matchen. Speciellt när lillebror spelar och blir han glad blir jag glad. 

Mamsen fick alltså 6 poäng av 6 möjliga denna helgen. Hipp hipp hurra! Vilken present, vilken dag, vilken helg! Helt jävla underbart och jag njuter av vinsten än idag. Älskar att vinna! 
Åkte mot Stockholm för att hinna hem till bokat bord jag fixat. Tråkigt nog hamnade vi i köer. Fick ringa och avbeställa tyvärr. Hade bokat på Un Poco som jag hört så mycket om och verkligen velat besöka. Får bli en annan gång. Två stora olyckor på vägen så det var rejält stopp. Vi bestämde oss för att ta en avstickare till Södertälje för att låta köerna lätta och samtidigt få i oss lite mat. Åkte ner mot vattnet och satte oss på en jättemysig restaurang. Kommer ihåg vissa ställen från när vi bodde där när jag var liten. Härligt på något sätt att vara tillbaka. Mamma berättade om och pekade på olika platser vi brukade besöka eller vart vi brukade hänga mycket. Så, trots allt fick mamsen en väldigt bra avslutning på sin dag ändå. 
Grattis på din dag världens bästa mamma, du är helt fantastisk och jag älskar dig över allt annat! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *