Trerätters på balkongen

Vilken kväll! Mästerkocken bjöd in till trerätters på sin balkong efter träningen. Så gott och vilken lyx att bara bli ompysslad och serverad sådär en hel kväll. Mätt och go, full med energi inför matchen imorgon. 

Till förrätt serverades det melon med serranoskinka. Till varmrätt pasta med tryffel-och tomatsås, lamm och riven färsk tryffel på toppen. Till efterrätt, hör här nu, så enkelt och så gott, kommer bli en ny specialere att glänsa med. Man skär en banan i mitten med skalet på, stoppar i nästan en hel centerrulle och in i ugnen på 200 grader i 10 min. Ta ut och lägg på en skopa vaniljglass. Wille kallade den Hajkbanan. Det är här man får använda uttrycket “så det knullar i mun”. Det får summera hela kvällen. Pastan var också riktigt god. Äter det sällan och då uppskattar man det lite extra när det väl serveras. Dessa sommarkvällar, bara fortsätter leverera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *