Jag är världens lyckligaste!

Vet inte hur jag ska tacka tillräckligt för ikväll men jag är så glad i hela kroppen över att ha så fina människor i mitt liv. Blir alldeles rörd och är så lycklig för den fina gåvan av fantastiska människor jag fått! Hade ett gäng över idag på lussefika för att fira andra advent men också lite födelsedagsfika för att fira min födelsedag lite tidigare med tanke på att vi åker till Thailand imorgon. Dukade upp bord med bland annat saffranskladdkakan jag bakade igår. Den blev väldigt uppskattad, phuu. Är så glad för alla fina presenter och för att bara mysa hemma sådär med mina fina vänner en hel kväll. Vilken lyx alltså! 

Tusen tack alla som kom, somnar med ett stort leende på läpparna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *