Vilket jävla drömgäng!!

Mitt sista pass med gänget idag. De har endast två gånger kvar av hela #novemberfresh. Helt sjukt vad tiden gått fort. Den gör ju det när man har roligt! Jag är så glad över de senaste veckorna och åker iväg med ett stort leende på läpparna. Helt fantastiska människor som krigat sig igenom varje pass till slutsignalen gått. De är så grymma och inspirerar verkligen mig något oerhört! Det är så häftigt att se allas utveckling från allra första passet till nu, hur de kämpat varje pass trots att det svider i varenda kroppsdel. En otrolig motivation för mig när jag nu snart ska gå in i en tuff försäsong. Shit alltså. Jag är så stolt över alla och hoppas de själva är det också. Dessa veckor har gett mig så otroligt mycket på så många sätt, framförallt massa energi och nya helt underbara vänner. Jag är så glad och tacksam för det! 
Jag hade dock inte klarat det utan världens bästa kompanjon Addo, han är bäst, bäst bäst bäst! Vad mer ska jag säga. Han är oslagbar! Förhoppningsvis väntar fler utmaningar med oss efter nyår….. 
Tack gänget och tack Addo, ni är grymma och helt jävla underbara!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *