Det är nu det ska avgöras!

En väldigt händelserik och speciell vecka. Sista veckan av fotbollsträning inför årets sista match. En sjukt viktig match på alla sätt och vis. Årets viktigaste helt klart. Måste vinna eller prestera bättre än Mallbacken som spelar samtidigt. En match vi absolut inte kan påverka. Vi kan bara påverka att prestera så bra vi kan och göra det bästa av situationen och vår match. Sista matchen liksom, vad finns det att spara på!?
 
Därför har jag denna veckan bara gjort saker som får mig att må bra, som ger energi. Allt för att vara så förberedd som möjligt för le grande finale. Jobbet har fått lida, det ger mig dåligt samvete, men jag har på något sätt sagt till mig själv att försöka tänka bort det. Det är några få dagar det handlar om och det står så jävla mycket på spel. Då vill jag inte se tillbaka efter imorgon och ångra att jag inte förberett mig bättre. Att jag känner mig trött eller liknande inför matchen. Det måste vara fullt fokus imorgon!!
 
 
Började måndagen på bästa sätt med bästis på Burgers & Beer. Aldrig varit där innan så det var väldigt trevligt och gott. Sötpotatispommes slår ju aldrig fel. Mums! Efter det åkte jag vidare till annat möte med coach David. Planerade och pratade ihop oss om tiden efter säsongen. Då är det nytt fokus och full fart mot nästa säsong.
No time to waste!
 
 
 
 
Tisdag morgon inleddes med ett mycket spännande och utvecklande möte på SBS. Lite feedback från kommenteringsjobben jag gjort, vad jag ska förbättra och tänka på, samt lite om framtiden. Väldigt kul och lärorikt! 
 
 
 
Efter det gick jag en sväng till jobbet innan jag promenerade mot gymmet för ett träningspass med Madde och Elin. De kör GVT så jag hakade på ett överkroppspass med axelpress och hanteldrag. Efter det tog vi en löprunda för att kolla banan inför Nike+ Run Club dagen efter. Madde och Elin är Pacers där nämligen.
 
 
 
 
 
Ännu mer träning på onsdagkvällen. Ledig från fotbollsträning och passade därför på att få ett ordentligt löppass med Nike+ Run Cub. Varje onsdag kör vi under hösten, längre distans. Du kan välja på 5, 8 eller 10 km. Varje distans har tre olika farter man får välja. Kroppen kändes bra så jag hoppade på 8 km på 5.15 fart. Såå kul, jobbigt men så skönt efteråt. Det är för mig också väldigt bra att få köra med en pacer som håller farten så man aldrig kan sakta ner på vägen, man måste verkligen trycka på hela vägen. Jag som annars tycker det är ganska tråkigt att springa distans helt själv tycker det här är så otroligt bra!!
 
 
 
 
 
 
 
Torsdagen började jag på Grand Hotel med Travelworld. Kul mingel och bra kontaktnät! Stannade sedan en snabbis på Lilla Ekot som har öppnat nära jobbet. Bara Rawfood vilket är superbra och supergott. Tog en jättegod rawboll och bjöds på grön energikick. Det ligger på Riddargatan, gå dit!
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen efter träningen blev vi ordentligt omhändertagna och ompysslade. Mary Kay var på besök och gav oss ansiktsmask och rengöring för huden. En supermysig och välbehövlig spakväll!
 
 
 
 
 
 
 
Fredag! Yay!! Kickade igång morgonen ordentligt med ett pass på Odenplan Fightgym. Så sjukt kul!! Addo inledde bootcamp där för två veckor sedan och ska köra en månad. Jag kommer haka på sista två veckorna då serien slutar och det är sjukt bra träning för att hålla  igång ordentligt nu under hösten. Efter det gick vi till Cafe Pascal vid Odenplan för en rejäl och supermysig frukost. Riktigt bra start på dagen!
 
 
 
 
 
Mätt i magen tog jag mig till världens bästa Mats som behandlade och fixade till kroppen ordentligt. Är så otroligt tacksam och glad att jag har honom. Kan inte säga det tillräckligt många gånger. Han är så grym på det han gör och förbereder mig för matchen imorgon. Kommer springa jätte jätte snabbt!
 
 
Nästa anhalt Urban Deli och mat igen. Haha, gäller att fylla på förrådet ordentligt två dagar innan match. Mötte upp Addo igen för mat och jobb i några timmar. Sen bara tog vi dagen lite som den kom. Gick förbi hans nya lägenhet som han just nu renoverar för att kolla läget. Det kommer bli så fint. Han bor redan i en helt magisk lägenhet men ska alltså flytta till en ännu finare. Bara hängde hemma hos honom tills vi begav oss mt Slussen och invigning av Fightbox Södermalm. Två fightklubbar på en dag. Vad händer!? Gick sen till Mr French en sväng och bara tog de lugnt innan jag begav mig hemåt för att ladda inför dagen-innan-match-träning på morgonen. 
 
 
 
 
 Lördag – DAGEN INNAN MATCH!! Imorgon smäller det och jag är så sjukt jävla taggad. Jag är förberedd, redo, laddad och motiverad inför imorgon. Älskar att spela viktiga matcher, avgörande matcher. Visa att man är bäst när det gäller. Mycket som står på spel, vinna eller försvinna. Finns bara att hålla oss kvar, inget annat!! Tränade imorse på Zinken en kortis för att känna på underlaget och förbereda oss det sista. Mötte sedan upp pappsen för häng i strålande solsken några timmar. Clara gick med och käkade. Vi gick till söder och en rawfood butik. Tur hade vi också att de bjöd på massa godsaker under dagen. En supergod pumpasoppa som jag bara måste testa att göra hemma, goda rawfood-bitar, ostar med tillbehör. Sedan åt vi en jättegod lunch på det i solen. Jättehärligt väder! Tog vara på det ännu mer och promenerade hem till Östermalm från Söder med pappsen. Stannade på vägen och tog en kaffe. Bara mös och pratade. Perfekt uppladdning inför imorgon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *