Läder på läder

Tisdag. Det är fortfarande tungt. Har en konstig känsla i kroppen, som att jag bara vill bort. Bort från allt. Trycka på paus. Få lite lugn. Bara va. Samtidigt som jag inte vill grubbla alltför mycket eller tänka så hjärnan blir helt överladdad av massa oro och ångest. Det är inte bra någonstans. Det är då bra att fylla dagarna med liv och rörelse för att tänka på annat. Däremot vill jag inte ha några måsten. Jag vill bara göra det jag känner för, för dagen. Här och nu. Kanske bara ligga i sängen. Fika med en vän, eller vad vet jag. BARA VA hur som helst. Nästan lite försvinna utan några åtaganden och att folk bara skulle förstå. 
Det går inte jag vet. Jag talar emot mig själv, ena stunden ska jag bara få pausa och stänga av, nästa stund ska jag fylla dagarna med väldigt mycket innehåll för att få tänka på annat. Omge mig med människor som ger energi. Det är svårt när kroppen velar sådär. När den inte riktigt kan förklara vad den känner eller menar. När man inte kan sätta ord på känslan här och nu, den är så svår att sätta fingret på vad det är. Känns verkligen som att något i mig saknas, eller har slitits bort. Som att jag på något sätt är otillräcklig. Som att ingenting spelar någon roll. Det är trögstartat hela maskineriet. Det går inte direkt av sig självt eller på högvarv som i vanliga fall.
Tanke slog mig idag. Resan till Dubai kommer komma väldigt lägligt. Är så glad att vi bokat den. Åh vad jag behöver den! Stänga av och komma bort. Stanna upp, reflektera, njuta. Inte bara hänga på i livets bergochdalbana som ingenting har hänt. Eller bara leva på som vanligt. Ibland går det lite för fort och då behöver man säga ifrån. Det är lätt hänt att man bara lunkar på tror jag. Lever efter andra, inte sig själv. Då får man höja ett varningens finger och säga ifrån! 
På väg till träningen nu. Ska först träna med Elin på gymmet sedan fotbollsträning. Första träningen efter matchen. Känns redan konstigt. Har ont i magen ocj gråten i halsen. Får se hur det blir helt enkelt. För att boosta kroppen efter det vankas middag med vänner. Vardagslyxar till det. Längtar. Det ska bli såå mysigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *