Fullt ös medvetslös


Vilken dag, den har verkligen gått i ett. 

Klockan ringde tidigt tidigt (igen) för att ja skulle upp och gå på yoga innan jobbet. Yoga for athletes för andra gången. Roligare än vanlig yoga på något sätt. Däremot, inte lika kul när klockan ringer. Varför ska jag upp så tidigt och anstränga mig när jag egentligen är ledig från träning? Jag hann lägga mig och ställa om den. Kunde inte somna om dock. Tankarna for fram och tillbaka. “Jo men det är bra att passa på för då kan du vila sen resten av dagen och bli pigg inför en hel dag med jobb”. “Det är bra för kroppen att passa på med yoga när du kan”. “Nej stanna kvar i sängen, varför ska du upp och träna, passa på och va ledig, vila kroppen, vila baksidan, gör inget dumt”. “Yoga är ändå lagom lugnt och bra för återhämtningen”… Bla bla bla i huvudet… La mig ner, försökte somna om till slut efter en liten stunds betänketid, men det gick inte. Jag var klarvaken trots att klockan stod på 06.00. Hoppade upp, packade väskan, slängde på mig kläder och promenerade till gymmet. 

Konstigt det där när man väl är framme vad glad man är att man gick upp. Helt plötsligt känns det som en självklarhet att jag skulle upp såhär och träna. Kändes också jättebra efteråt. Skönt för kroppen. Efter nu 3 yogapass på en vecka känns det redan stor skillnad. Ska hålla i detta nu! 

Gick till jobbet och fick undan lite mail innan jag tog bilen till Uppsala för ett möte. Tillbaka till stan och hämtade upp min jacka. Kommer bättre bild sen, här en liten sneakpeak. Älskar den!! 

Tillbaka till kontoret och massa jobb. Helt slut i rutan. Messade bästa bästa Mats och kollade om det fanns tid för behandling. Det gjorde det. BINGO! Fick mycket gjort och undanröjt innan jag åkte vidare till Liljeholmen för behandling av hela kroppen. Kändes lite sliten innan. Kom ut som en ny människa. STOR tumme upp och ett glatt humör. Herregud va skönt. MEN VA ONT DET GJORDE!! Ajajajajaj! Shit vad han tog i. Det var knytnävar, blandat med armbågar och väldigt hårda tryck på ömma punkter. Jag svettades samtidigt som jag frös på något sätt. Så välbehövligt. Är så glad och tacksam för Mats, han är bäst!! 

Åkte in mot stan igen för att möta upp Jonas för middag och häng. Perfekt kväll. Åt thai och kollade serier. Så kul att träffa honom, länge sen. Plus att han har flyttat något kvarter bort också vilket är superkul. Vi Oskarshamnare måste ju hålla ihop. Tumme upp för det också! 

Dags att hoppa i säng. Imorgon väntar frukostseminarium. Efter det yoga igen, jobb med Eurosport, fotbollsträning och på kvällen kommentera Bundesliga. Fullspäckat schema. Behöver en god natts sömn! 

Sov gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *