Kvällspromenix i solnedgången

Vilken underbar kväll! Min återhämtning för dagen blev en promenad runt Djurgården med Joppe. Så härligt att strosa runt i den fantastiska solnedgången och friska luften. Jag är så fascinerad över himlen, den är så otroligt vacker. Alla dessa mönster och färger som bildas. Jag tappar hakan flera gånger. Det är så vackert! Jag kan stå och bara förundras över detta länge. Bara stå och titta, känna in. Just där och då bara njuta av den vackra stunden… Blev lugn dag idag, har lite huvudvärk från matchen igår. Fick en och annan smäll och antar nacken fick sig en liten smäll som strålar mot huvudet. Därför blev promenad helt perfekt idag efter några timmars jobb. Nu ska vi laga mat och kolla fotboll. Noppes kära IFK Göteborg spelar. Så länge han serverar maten är jag nöjd! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *