Inspirationsmorgon med Biggest Loser

Började morgonen på TV4 huset med ett härligt gäng för världspremiären av årets första Biggest Looser avsnitt. Säsongen börjar nu på måndag och vi fick möjligheten att se en liten snutt av programmet och jag ser verkligen fram emot måndagens avsnitt. Vi fick lite inside också om att årets säsong kommer sticka ut jämfört med andra säsonger, mycket pga de nya parkonstellationerna, vilket såklart är spännande förutom att följa deltagarnas beundransvärda resa mot ett nytt liv.

Deltagarna kommer, precis som förra året, coachas av tränarna Sabina Dufberg och Mikael Hollsten. Imorse fick vi ett litet smakprov av den träning som görs i programmet av ingen mindre än Sabina själv. Vilken superhärlig människa! Den nya programledaren Anna Brolin deltog också i passet. Mitt i allt dök nyhetsmorgon upp, klippet kan ni se här nedan. 

Efter träningspasset väntade ett uppdukat frukostbord med massa gott. Till frukosten fick vi lyssna på Sabinas och Annas syn på träning, kost och hälsa. Självklart krävs det rätt kunskap för att kunna förändra sitt liv och sina dåliga vanor, men de pratade mycket om den mentala biten, hur viktig den är och hur mycket dina tankar kan påverka kroppen och hur du mår. Det kan jag verkligen koppla till fotbollen. Den mentala biten är så otroligt viktig och det är, tyvärr, ofta den som sätter käppar i hjulet. Det är viktigt att ha en vilja och inställning, det finns inga genvägar till någonting. Efter lite inspirations- och motivationssnack såg vi alltså en del av första avsnittet som fr.o.m måndag kommer sändas kl 21.00 på sjuan. Spännande!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *