Lyxhelg med lillebror!

 
Har haft en helt fantastisk helg med världens bästa lillebror!!
 
Åkte till Västerås efter jobbet i fredags för att heja på lillebror när han spelade hemmapremiär. Jag älskar att se honom spela, men shit vad jobbigt det var att sitta där och känna att det bara värker i foten. Att det känns som det kommer ta ett tag innan jag själv kan snöra på mig fotollsskorna igen. Fan alltså… Ville bara springa ut på den gröna mattan och spela jag också. Roligt med så mycket publik också och en riktigt bra match, tråkigt att de förlorade dock. ORÄTTVIST, riktigt orättvist. Västerås var verkligen värda att vinna. Länge sedan jag såg en fotbollsmatch med så mycket målchanser utan ett mål. 
 
Efter matchen gick vi ut och åt hela familjen som var på plats. Supermysigt! Länge sedan vi var samlade så. Igår åkte vi till Stockholm efter Olivers morgonträning för att åka raka vägen till Pontus Pocket och supergod brunch. Det satt riktigt fint i magen! Hetsen också mellan oss två när vi inte kunde bestämma oss från efterrättsmenyn och istället valde allt, haha. Älskar det. Varför inte liksom!? Till “förrätt” tog jag avokadotoasten och lillebror en hamburgare. Riktigt gott, jag kan verkligen rekommendera Pontus!
 
Mätta och glada begav vi oss mot Urban Deli för att fortsätta lyxa till det med en natt på hotell. Har hört så mycket om det nyöppnade hotellet så vi tänkte att vi skulle testa det. Supermysiga små krypin och perfekta för en spontan natt såhär. Hur lyxigt är det inte att få bo på hotell en natt i sin egen stad!? Drömde oss bort och låtsades lite att vi var utomlands eller nått. Superhärligt! Åt gott på kvällen och gick på bio. Perfekt kväll. ÅÅÅÅh vad jag älskar att få kvalitetstid med lillebror. Avrundade denna magiska helg med hotellfrulle såklart. MÖMS! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *