Ut med det gamla, in med det nya!

Gick igenom mitt smyckesförråd häromdagen och inser att jag har alldeles för mycket smycken som jag inte använder. Jag tycker det är jättekul med smycken och accessoarer, det kan verkligen piffa till en annars kanske tråkig eller intetsägande outfit. Jag är expert på att köpa nytt och låta gammalt ligga, eller också för att jag tycker det nya är mycket finare. Vissa saker går ju aldrig ur tiden dock och vissa smycken bär med sig minnen jag aldrig glömmer. Det är också det fina med smycken, det finns en historia med dem, vissa starkare än andra.

Jag insåg dock att jag som sagt har väldigt mycket smycken jag inte använder och blev tipsad om guldpengar.se. Perfekt tänkte jag! Då kan jag faktiskt sälja mina gamla smycken genom att bara skicka in de och få pengar tillbaka som jag kan köpa nya smycken för och som jag faktiskt vill ha och kommer använda. Ut med det gamla, in med det nya! 

 

 
//Inlägget är i samarbete med 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *