Söndagsmys

Haft en supermysig och skön dag i goda vänners sällskap. Efter lite återhämtning möte jag upp gänget för brunch på Greasy Spoon. Hört mycket om det stället som absolut levde upp till förväntningarna. Tog avokadomackan och pannkakor, mums!

La oss sen i solen och jäste. Matkoma deluxe! Så härligt att bara ligga och snacka i solen, ingen tid att passa, bara va. Käka glass, ta en kaffe, ta en kaffe till och det man är sugen på för stunden. Få mer besök och folk som kommer förbi och hälsar på. Så härligt!

Gick sen och käkade nudelsoppa för första gången i mitt liv. Har varit lite skeptisk till det innan då det inte låter jättegott kanske men jag blev verkligen positivt överraskad. Detta stället ligger på söder och serverar bara soppan på söndagar så jag kan tänka mig att det var något extra också. Nudelsoppaexperten gav den 4 av 5, så jag antar att det är en av de bättre, haha.

Kvällen spenderades i soffan framför EM-finalen såklart. Kanske inte rättvist att Portugal vann men det var enligt mitt tips så på så sätt var det ju bra, haha. Jättetråkigt att EM är över. Kul dock att OS närmar sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *