Återhämtningsjogg efter vinst

Började dagen med återhämtningsjogg runt Djurgården. La mig sen i solen en stund och körde lite stretch och rörlighet. Jag älskar den rundan!! Att vi vann igår och att solen skiner gjorde det hela så mycket lättare. Kändes nästan som jag svävade fram på små lätta moln hela vägen runt. En helt fantastisk stund! Jag är så glad att jag kunde spela hela matchen igår, att jag är tillbaka, att kroppen känns stark idag trots att det var länge sedan jag spelade en hel match. Helt fantastisk start på dagen! Fick också ett mycket glädjande samtal imorse. Jag ska vara med på nyhetsmorgon imorgonbitti och snacka Sverigematchen. HUR KUL!!?? Så ja, humöret är på topp idag av många anledningar! 
 
Nu ska jag på behandling hos världens bästa Mats. Välbehövligt för kroppen att få sig en rejäl genomgång och få bort ytterligare slaggprdukter. Ny vecka, nya tag. Om några dagar är det match igen, gäller att ta hand om kroppen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *