”Nystarts Camp” i Mar de Pulpí

Listen up people, nu har ni chansen!

Fly höstmörkret och följ med på en veckas nystart för både kropp och själ i Spanska Mar de Pulpi. Två av mina fantastiska och inspirerande vänner har nu äntligen dragit igång en satsning inom kategorin träningsresor. De båda brinner för näring, hälsa, kost och träning och deras tanke är att få dela med sig och hjälpa andra människor att hitta nya vanor och motiveras till att leva ett mer hälsosamt liv. Det är alltid bra att ge sig själv en nystart i livet, vare sig det handlar om att skapa nya och hälsosamma mat- och träningsvanor eller att ge sig själv ett mer harmoniskt sinne. 

Lars Frölander (olympisk guldmedaljör) och Markus Fagervall (kock och vinnare av svenska Idol) kommer att vara värdar för nystartslägret mellan 22 och 27 november i Mar de Pulpí, som ligger vid fantastiska Almeriakusten i Spanien. Alla deltagare kommer att bo i nybyggda lägenheter precis vid havet, hur grymt är inte det!?

För att maximera nystarten kommer det enbart serveras smoothies, juicer och soppor. Resan är i huvudsak till för att stressa ner och koppla av därför kommer yoga och meditation liksom verktyg att långsiktigt förändra negativa vanor i livet vara dagliga inslag under de dagarna man är på plats. Det finns också chans till att ta del av flertalet föreläsningar som behandlar de senaste forskningsrönen kring sambandet mellan mat och hälsa av David Stenholtz, överläkare i onokolgi och ordförande i Läkare för framtiden.

Nystartslägret passar alla som vill ta sin hälsa till nästa nivå. Anmäl dig tillsammans med din familj, dina vänner eller kom själv och möt likasinnade på plats. Du kommer garanterat åka hem lugn som en filbunke och med ett mer positivt och stärkt sätt att leva i dagens hektiska värld!

Läs mer och anmäl dig här(klick!)

 

PRIS PER PERSON:

1 500€ per person (i 2-rums lägenhet för 2 personer)

1 700€ per person (i 1-rums lägenhet för 1 person)

Flygbiljetter ingår ej

 

I PRISET INGÅR:

  • Två veckors matplan innan nystartslägret

  • Fyra veckors matplan efter nystartslägret

  • Föreläsningar om träning, mat och livsstil av Lars Frölander och Dr David Stenholtz, onkolog och ordförande för Läkare för framtiden

  • Guidad daglig meditation av Mar de Pulpí Sports Centers egen yogalärare

  • Två dagliga yogaklasser i olika stilar av Mar de Pulpí Sports Centers egen yogalärare

  • Frukost, lunch och middag med organiska soppor, smoothies och juicer av Lars Frölander och Markus Fagervall

  • Utflykt och vandring i omgivningen med Mar de Pulpí Sports Centers egen instruktör

  • Fem nätter i en lägenhet vid havet i Mar de Pulpí som är fullt utrustad

  • Transfer till och från Alicantes flygplats
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *