23:27 | October 15, 2016 | Petronella
Recept:
Kokosolja
Kokosmjölk
Kokoschips från Smiling
Agave
100% ekologiskt vaniljpulver
Raw kakao
Gör så här:
Smält kokosoljan i en kastrull, tillsätt kokosmjölk, agave och vaniljpulver och låt det sjuda upp. Hacka kokoschipsen till så nära kokosflingor som möjligt och tillsätt smeten. (Detta går även att blanda i matberedare). Ställ sedan smeten kallt i kylskåpet en stund.
Under tiden gör du chokladöverdraget genom att smälta kokosolja, kakao och lite agave i en kastrull, alternativt i ett vattenbad.
Forma kokosblandningen till bollar eller bitar beroende på vad du vill ha. Doppa kokosbitarna i chokladen.
Ställ in i frysen eller kylen för att bitarna ska kallna, sedan är de redo att serveras!
ÄLSKAR de där fatet! Så fint!
Hur mycket av varje ingrediens?