Raw bounty bars

Recept:
Kokosolja
Kokosmjölk
Kokoschips från Smiling
Agave
100% ekologiskt vaniljpulver
Raw kakao

Gör så här:
Smält kokosoljan i en kastrull, tillsätt kokosmjölk, agave och vaniljpulver och låt det sjuda upp. Hacka kokoschipsen till så nära kokosflingor som möjligt och tillsätt smeten. (Detta går även att blanda i matberedare). Ställ sedan smeten kallt i kylskåpet en stund.
Under tiden gör du chokladöverdraget genom att smälta kokosolja, kakao och lite agave i en kastrull, alternativt i ett vattenbad.
Forma kokosblandningen till bollar eller bitar beroende på vad du vill ha. Doppa kokosbitarna i chokladen.
Ställ in i frysen eller kylen för att bitarna ska kallna, sedan är de redo att serveras!

2 reaktioner på “Raw bounty bars”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *