Behind the scenes

 
Tänkte det kanske kunde vara kul att hänga med lite behind the scenes på plåtningen med landslagströjan. 
 
 Inför plåtningen skulle jag välja en plats eller en miljö som representerar Sverige men som ändå ligger i Stockholm. För mig var valet ganska självklart.
Stockholms Stadion är för mig väldigt speciell, det finns få platser som Stadion med den mäktiga känslan och den historian som den besitter och allt den varit med om.
Det pirrar alltid lite i magen när jag kommer dit, jag vet inte varför, men det är bara en så häftig byggnad.
Plus att vi också spelar våra hemmamatcher där, vilket på något sätt knöt ihop säcken och valet föll sig naturligt. 
 
Jag fick min landslagströja. ÄNTLIGEN!!
Haha, ne skoja. Jag vet att det inte är på riktigt även om jag önskar att det var det. Det är en dröm att få spela i landslaget och det var häftigt att se sitt namn på tröjan. Det får mig att vilja kämpa ännu hårdare..
 
 "Se hård ut" - kanske inte min starka sida och något jag har svårt för. Haha.. 
Men man lär sig och får försöka så gott man kan. 
 
 
Här sitter jag och blickar ut över min borg ;)
På söndag spelar vi förresten sista hemmamatchen för året och säsongen just här. 
Vi möter Piteå kl 15.30. Hoppas vi ses då!
 
 
 
 Så nöjd tjej, haha!
Jag är jätteglad att få vara en av några utvalda personer som blir de första, utöver landslaget, att dela budskapet "världens största landslag". Det om något vill man ju vara en del av!
 
 
 
JAG ÄLSKAR DEN HÄR PLATSEN!! Hur mäktigt är inte detta då!? 
 
 
 Fotografen för dagen Victor Bergstedt som för övrigt är grym tog en polariodbild vilket han gör på typ alla sina plåtningar sa han. Vilken rolig grej ändå och vilket bra sätt att samla sina minnen på. 
 
Ni har väl gått med förresten? 
 
 


2 kommentarer »
lars

Vilken ära att få se och följa med på din fotoserie på anrika Stockholm stadion ( jag sprang, eller stapplade i mål där 1992 i juni månad efter pinat mig runt 42 km på Stockholms gator, Aldrig mer). Grymt cool du är i vår landslagsdress. Hoppas ni slår Piteå, håller tummarna. jag har varit på en del tjejfotboll i år, i div.2 västra Götaland, öppen rolig positiv fotboll

Svar: Va kul att höra! Ett marathon är ju något man kanske någon gång i sitt liv ska klara av ;)
Petronella Ekroth

Felicia Elfqvist

Otroligt coolt! Respekt till det hårda arbetet du måste gjort för att förtjäna plats i landslaget, ska bli kul att följa! Själv har man fått gett upp elitidrottare vid en ålder av 16 år.. här kan du gå in och läsa om det.

http://feliciaelfqvist.blogg.se/2017/november/skador-skador-skador.html

Otroligt fin blogg! <3


Svar: Jag är inte med i landslaget på riktigt, utan detta kan alla vara med på som det står i texten :) Jag vet däremot hur det är med skador och har åkt på en rejäl känga där också, som tur var kunde jag fortsätta spela vilket jag är tacksam för. Vad kul att du hittade in på min blogg och jag hoppas trots allt att du mår bra ändå även om du inte kunde fortsätta med din elitkarriär <3
Petronella Ekroth