Att sitta hårmodell

I lördags efter träningen åkte jag till Daisy Grace salong i Sturegallerian för att sitta hårmodell. Carro som jag gått hos och blev nöjd med senast ska gå upp en nivå i sin roll på salongen, eller vad man ska säga, och skulle därför gå igenom ett visst antal steg för att nå den positionen. Därför skulle jag få sitta och bli ompysslad och omgjord i håret. 
 
Började med en kaffe 

Och massa snacks. Jag förstod att de skulle bli några timmar i frisörstolen, haha. 
 
Före bild. Fyyyy fan så hårt såg ut!!
 
Under tiden jag satt med färg i håret kom Carro med fika. Vilken lyx!
 
 
 

Resultatet! Vilken skillnad va!?

 
 
Det blev väldigt mycket mörkare än vad jag hade tänkt. Mycket kortare också, haha. Carro blev bedömd i alla steg hon gjorde, så det var en speciell men rolig upplevelse. Tanken var kanske inte att jag skulle bli såhär mörk och jag ska fakiskt gå tillbaka och bli ljusare. Jag trivs inte helt i det mörka men kanske också för att jag inte var så inställd på att bli så mörk. Jag visste att jag skulle bli mörk, men inte sååå mörk. Trodde ändå jag skulle känna mig blond när jag såg inspirationsbilden. Jag blev däremot nöjd med den långa luggen, kul med förändring! 
 
Så ja, lite mer höstkänsla i frisyren helt enkelt. Såklart är det alltid en risk att sitta hårmodell och det kanske inte alltid blir som man tänkt sig. Jag tycker ju om att testa nytt och tycker det är kul med förändring. Får jag bara lite ljusare ton i det kommer jag däremot känna mig mer bekväm tror jag, så det blir bra :)
 
 
4 kommentarer »
MadebyO

Såå cool jacka!

Svar: tack :)
Petronella Ekroth

Christin

Vad fint!

Svar: Tack :)
Petronella Ekroth

Hannah

Heeej! Det har länge varit en dröm för mig att få lansera skönhetsprodukter, produkter som jag själv har provat och fått fina resultat utav och som faktiskt är framtagna utav över 70 stycken forskare. Att få starta Hannahs Health And Beauty har gjort att alla mina drömmar har förverklats och att få vara min egna chef är superroligt. Men att få se skillnader på människors leenden, hud och fysik är ännu roligare och det var därför jag startade det här. Skulle du också vilja prova denna fantastiska tandkräm och få ett skinande leende? Skicka iväg ett mejl till Hannah.oster@hotmail.com. http://nouw.com/hannahoster/jag-ar-kar-31689952

Felicia

snyggt det blev