Nuvarande hårprodukter

 
Jag får ofta frågan om vad jag använder för hårpdodukter. Dels eftersom jag tränar varje dag och duschar varje dag, men också för att mitt hår håller sig hyfsat friskt och tjockt. Om jag ska vara ärlig går det i perioder. Jag älskar att ha bra shampoo och balsam och när jag väl köper det känns det såklart väldigt bra. Det är så tråkiga pengar bara. Jag veeeet, det är en investering i sig själv, blablabla, men det är ändå tråkigt, man får tycka det. Trots allt är det skillnad, jag kännder det. Bra produkter gör skillnad, jag ska inte sticka under stolen med det. Speciellt eftersom mitt hår tar mycket stryk varje dag med träningar, svett och dusch. Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv! 
 
Därför blev jag SUPERGLAD när jag fick hem det här fina budet från Mickaela på Baldacci häromdagen med massa bra hårprodukter från O&M. Jag älskar dem och har redan testat allt. Extra plus att alla deras produkter är fria från ammoniak, använder naturliga extrakt och aktiva mineraler som verkligen gör skillnad. Produkterna luktar magiskt och håret känns så friskt och fräscht. Det känns som att jag är snäll mot håret och jag blir peppad på att ta väl hand om det nu. Perfekt att ha efter mina träningar och matcher!
 
Så här har ni lite tips på superbra produkter helt enkelt och som jag starkt kan rekommendera <3
 
"Seven day miracle" - Hårmask
Älskar denna och behöver den verkligen!!
Den vårdar alla hårtyper på djupet med sin unika blandning av traditionella australiska oljor.
Kallpressad, certifierad organisk arganolja och makadamiaolja ger kraft åt håret och berikar det med näring. 
 
 
"Maintain the mane" - Shampoo och Balsam
För mig är just dessa produkter bra då de är till för just den daliga tvätten. 
De innehåller nattljus- och makadamiaolja som tillför fukt och australisk banksiablomma som skyddar håret.
 
"Original Queenie" - Hårspray
Namnet säger sig självt! Jag använder sällan hårspray, knappt aldrig. Det händer enstaka gånger om jag kanske vill locka håret eller liknande om jag ska iväg på något speciellt. Jag har testat detta på ett av just dessa tillfällen och det var skitbra. Luktar supergott också! 
 
"Know Knott" - balsamspray
Frukta inget. Red upp allt med denna perfekta blandning av näringsgivande traditionella australiska ingredienser. Kallpressad certifierad organisk arganolja och makadaminanötolja förenas för att återuppliva håret och göra det glansigt och följsamt.
 
"Frizzy Logic" - Serum
Kallpressad certifierad organisk arganolja och makadamianötolja lugnar och slätar ut håret, står emot ogynnsam luftfuktighet och tillför glans – för ett silkeslent, lysande resultat. 
Denna luktar magiskt gott och jag känner verkligen hur håret skriker av lycka när jag smetar in det ;)
 
0 kommentarer »