MATCHDAX PÅ MAMMAS FÖDELSEDAG <3

 
Idag är det dags för match igen!! Bästa dagen på veckan!!
 
Spelade i lördags och nu är det redan dags igen alltså. Älskar att spela matcher! I lördags var första matchen på höstsäsongen, vilket började kanon. Vi vann med 2-1. Jag fick fira med min lilla maskot som var på plats. Ååååh vad jag älskar den lilla krabaten. Vill sååå gärna ha egen hund. Har börjat så ett litet frö hos Eppo som hör och häpna sa häromdagen att vi kanske ska slå till. Say whaaaat!? Inte konstigt kanske efter helgens alla facetimesamtal med Ebba i högsta hugg, haha. Men, försöker han någon slags omvänd psykologi, hmm.. Att först gå med på det och hålla med om hur gulligt och härligt det är, för att sedan lite smart och i smyg få mig att förstå hur tidskrävande det är och att vi kanske egentligen inte har tid för hund just nu. Men på ett snyggt sätt, så att det är mer jag som tar beslutet att vi inte ska ha hund i slutändan, än att han gör det. AHA, BUSTED!! Smart spelat unge man. Ne den lätte går jag inte på… Eller gör jag det. Haha. Som ni märker är tankarna i full gång. Fortsättning följer helt enkelt 😉
 
Idag åker vi upp mot Borlänge och möter Kvarnsveden. Viktig match. Såå taggad! Innan samling ska jag springa förbi Icha Icha för lunch. Har ni varit där förresten? De finns i stan i Mood Gallerian, i Kista och här i Solna. Jag är beroende, får inte nog. Bästa uppladdningen inför träning och match. Jag har sovit hos mamsen inatt så ska springa ner till MOS och käka. 
 
Förresten, VÄRLDENS BÄSTA MAMMA FYLLER ÅR IDAG!!! HIPP HIPP HURRA!!
 
Vad skulle jag göra utan min älskade mamma?! Hon är helt fantastiskt. Hon är bäst på alla sätt och vis. Jag ser upp till henne något oerhört och kan inte förstå hur jag ska lyckas att ens vara i närheten av att uppfostra mina barn lika bra som hon gjort och gör. Jag är så stolt och tacksam över att hon är min mamma. Min fina fina mamma. Finns ingen som dig. Älskar dig mest av allt <3
 
Hoppas kunna ge henne en vinst i födelsedagspresent…
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *