Min midsommarhelg!

 
Jag säger att min midsommarhelg började redan i torsdags, det var liksom då firandet började kan man säga 😉
Vi mötte Kopparberg och VANN IGEN!! Tredje raka nu, såååå jävla härligt!
Världens bästa pappa var så gulllig också. Han tog bussen ner från Leksand för att se matchen, för att vi sedan kunde åka tillbaka till Leksand tillsammans direkt efteråt. Han är verkligen den bästa pappan man kan ha!
Väldigt skönt att sätta sig i bilen och åka mot Leksand med en vinst i bagaget. Vi åkte inte i vilken bil som helst heller. Vi åkte i FOTBOLLSBILEN!! Huuuuur cooool!? Jag blev så glad när jag fick se att jag skulle få en fotbollsbil när jag var förbi och hämtade den hos vår bästaste bästa sponsor Volkswagen. Jag är så otroligt tacksam att de lånade ut bilen till mig i några dagar. Snacka om tiptop prima sponsor som hjälper sina spelare! BÄST <3 
 
 
På kvällen var det alltså dags för match på hemmaplan. Vi vann med 2-0. 
Tredje vinsten och tredje raka nollan – VIKTIGT!!
Bilderna är tagna av Johan Sahlén, Anders Henrikson och Bildbyrån
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 

 
 
 
 
 
Fantastiskt att få fira och göra vågen i kvällssolen!
 
Kom fram ganska sent men vaknade ändå tidigt, har alltid svårt att sova efter matcher när vi spelar sent. Men, vad gjorde väl det när man möttes av detta morgonmys. Helt fantastiskt! Bara längtar tills pappa sitter där och håller mitt barn och hans “på riktiga” första barnbarn. Om inte lillebror hinner före då, haha..
Börjar gråta av tanken. Pappa kommer bli en fantastisk morfar. Han älskar barn och hans gulliga språk han får till med små barn älskar jag. Haha.. han är för rolig. Finns inget ont i den människan! 
Det är sjukt det där hur man märker att tiden bilda familj närmar sig. Många runt omkring i ens umgängeskrets skaffar barn, det märks att man blir äldre. Det är skithäftigt, det är underbart att veta att man har det framför sig, men samtidigt lite läskigt.. 

 
En ganska lugn och skön dag, promenad längs vattnet in till stan, midsommarlunch såklart, liten tupplur och bad i poolen. Sen var det dags att fixa kransar för att ta oss ner mot midsommarfirandet vid Gropen. Midsommar i Leksand är SKIIIIITSTOOOORT!! Det samlas typ 15000 personer i Gropen och firar. Jättehäftigt!
  

 
 
Världens bäsa pappa <3
 


 
Hade en supermysig och alldeles perfekt helg i Leksand med familjen. Lugn och skön midsommar. Älskar att åka upp dit och hälsa på! Fick dock åka hem tidigt söndag morgon för att vara redo för träning på eftermiddagen. Nu är vi inne på sista veckan innan semestern. På onsdag spelar vi sista matchen för vårsäsongen. Hade varit riktigt skönt att avsluta med en vinst innan uppehållet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 reaktion på “Min midsommarhelg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *