Mitt första bröllop!

 
 
 
I helgen var vi på bröllop för min kusinvitamin. Mitt första bröllop! Åh vilket underbart bröllop! Jag är så glad för min kusin och hans underbara, numera fru, Mikaela. Vilken historia de har bakom sig och vilken lycka att de nu äntligen är man och fru. Det var så vackert, en dag full med kärlek och glädje. Precis som det ska vara! Fick några bilder med mobilen som tur var. Är så glad att jag fick några bilder på mig och min älskling också, har faktiskt inte så många sedan tidigare. En dag att se tillbaka på och verkligen minnas. 
 
Nu ska de leva lyckliga i alla sina dagar, det är så vackert! Jag unnar de allt gott och vet att de kommer ha ett fantastiskt liv tillsammans. Grattis min kära kusin och Mikaela. Nu är ni man och fru Aronsson <3
 
 

3 reaktioner på “Mitt första bröllop!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *