VITAMIN WELL RUN OF HOPE RÄDDAR LIV!

 
 
 
 
 
 
Detta är så otroligt viktigt och jag hoppas att ni alla, precis som jag, kommer att vara en del av detta.
Tillsammans kan vi göra skillnad och rädda liv! <3

Barn och unga ligger mig väldigt varmt om hjärtat, därför är jag otroligt stolt över att få vara med och arrangera årets Run of Hope tillsammans med Vitamin Well. Run of Hope är ett löplopp som arrangeras av Barncancerfoneden och Vitamin Well. Det förenar träning och hälsa med ett viktigt ändamål, vilket jag tycker är helt fantastiskt. Förra året blev en succé! Över 10 000 personer deltog och sammanlagt samlades det in över en miljon kronor som gick oavkortat till Barncancerfonden. 

I år är det alltså dags igen. ALLA kan vara med och du kan vara med på vilket sätt du vill. Det arrangeras många olika lopp runt om i Sverige. Vill du anordna ett eget kan du göra det, vill du vara med i ett redan befintligt lopp kan du det. Vill du springa 100 meter runt huset kan du göra det. Det kostar bara 50 kronor att delta och det kan bli de mest välgörande stegen du någonsin tagit!

Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden och livsviktig forskning för att fler barn ska kunna överleva cancer. Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år. Det är hemskt!! Det är förjävligt!! Barn ska inte dö i cancer!! För att utrota barncancer krävs det mer pengar till forskning och det kan du vara en del av och bidra till genom att vara med i Run of Hope. 

Gå in här för att läsa mer och anmäla dig. Tipsa alla du känner om detta, dra ihop ett gäng och se till att ni tillsammans gör skillnad!

Vi ses den 7e oktober <3

 

1 reaktion på “VITAMIN WELL RUN OF HOPE RÄDDAR LIV!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *