Middag med boyzen

 

(null)
 
(null)
 
(null)
Dukat och klart i väntan på våra gäster.

(null)
Tände ljus i hela lägenheten. Kan vara det mysigaste med hösten och vintern.

(null)
 
(null)
Mitt favoritgodis <3 Enkilospåsen (!!) är för övrigt slut… haha
 
(null)
 
(null)
Boyzzzzzz <3
 
Hur mysigt är inte detta då!? Jag ÄLSKAR middagar hemma! I helgen hade Eppo över sina vänner och det var supertrevligt. Alla samlade, god mat, underbar stämning, skratt, skämt som dras alldeles för långt. Ja ni fattar. Alltid en speciell stämning med killmiddag såklart, men jag älskar det. Min typ av humor. Jag har alltid umgåtts och hängt med killar så för mig är det så naturligt. Det är roligt, ingen prestige liksom, bara massa kärlek. I alla fall i det här gänget. Jag är så glad att Eppo har så fina vänner och glad för hans skull att han har så fina vänner, som också jag älskar att umgås med. Och ja tjejer, de är skitsnygga allihop och 4 av 7 är singlar 😉
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *