FASHION WEEK Dag 1

Oj oj oj vad denna dagen gått undan! Slängde mig i soffan nu och känner att det var länge sedan den var såhär underbart skön. Fullt ös idag, det tar ut sin rätt. Men, har haft en skitrolig dag verkligen. Jag älskar Fashion Week! Jag älskar att bara stå och beundra andra människors stilar, det är så härligt att se så mycket olika stilar och plagg. Den ena är inte den andra lik. Däremot kan det verkligen skifta från högt till lågt enligt min åsikt. Samtidigt tycker jag att också det är så härligt, att vi människor är olika och att vi klär oss olika. Jag älskar också att man vågar ta ut svängarna och gå utanför ramarna, att man blandar hej vilt av det man tycker är snyggt i olika kombinationer. 
 
Idag har jag jobbat framför kameran med en mick i högsta hugg för att intervjua besökarna. Superkul!! Inser dock att min engelska suger, haha. Jösses amalia, där är man ingen höjdare direkt, men samtidigt förstår jag att vi måste göra intervjuerna på engelska för att de ska nå större målgrupp. Såklart. Känner mig dock inte lika bekväm i det bara, men men, nu har man testat det ändå. Jag ska ju också tillbaka imorgon så någonting har man väl gjort rätt.. 

Hej Grand Hotel och hej Fashion Week!

Möttes av denna vackra skapelse från Bea Szenfeld  i entrén som man ALDRIG får nog av!
 
Kom direkt från träning och beställde in denna väldigt goda frukosten med en kaffe to go
 
TADA! Dags för något helt nytt men väldigt kul!
 
“Hur ska detta gå egentligen och vad har jag än en gång gett mig in på”

Det ska börjas i tid 😉
 
Världens bästa kollega Emelie!
 
Så kul att träffa Fredrik och Anna. Och grattis Anna till graviditeten!! <3
 

 

Jag vill ha Susannes skor och tröja!! Tröjan är från Zara btw.

Blev glad av att träffa Malin som jag inte sett sedan jag jobbade på Plaza.
 
Pratade höstens trender med Petra Tungården
 
 
 
Peace and love for Team Tourn!
 
 
Hanna berättade att hon ska släppa en ny kollektion i höst. Stort grattis!
 
 
 
Man kan nästan se att denna coola kvinna lever mestadels av sitt liv i Kina
 
Älskar photo booth!!
 
 
 
Efter en fotbollsträningspaus på eftermiddagen åkte jag tillbaka igen för att njuta av lite modevisning off camera.
Jag har haft på mig en tröja och skor från Adidas, kjol från H&M, jacka från Zara, väska från Stella McCartney
 
När jag ser bilden blir jag lite sugen på att klippa kort. Vad tror ni om det!?
 
Sista visningen för dagen var Björn Borg i Kungliga Tennishallen. 
 
Vitamin Well sponsrade såklart! <3

 
 
 HÄFTIGASTE VISNINGEN JAG NÅGONSIN SETT!!!
Jag hade rysningar för att det var så coolt! 
Kläderna i sig kanske ingen favorit, men själva visniningen, installatinen, showen, musiken – W O W ! ! 
Perfekt avslutning på en underbar dag!
 
Nu är det dags att sova 5 kvartar i timmen och ladda om för en ny dag. 
 
Natti natti!
 
 
 

1 reaktion på “FASHION WEEK Dag 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *