Älskar att vinna!!

JAG ÄLSKAR ATT VINNA!!! Och som vi gjorde det också. Det släppte ordentligt med målen äntligen och vi fick en bra match som sista träningsmatch innan nästa stora utmaning som är CL. Jag längtar så tills den matchen, men först ska våra landslagsspelare åka iväg några dagar och vi som är kvar ska träna på hårt här hemma.

Jag är så otroligt glad och tacksam att mamsen är här. Det ger mig så mycket energi och trygghet att ha henne på läktaren men också bara få umgås med henne några dagar. Saknar henne och resten av familjen så mycket. Det är det absolut jobbigaste med att flytta, att vara ifrån sina nära och kära. Därför får jag ta vara på tiden ordentligt nu när mamsen är här. Världens bästa mamma. Jag skulle inte vara där jag är idag utan henne. Hon har format mig till den jag är idag vilket jag är evigt tacksam över. Jag älskar dig mamsen <3

I LOVE TO WIN !!! And as we did, too. It finally released the goals and we got a good game as the last training match before the next big challenge, CL. I’m longing for that game, but first, our national team players will go away for a few days, and we who are staying at home are going to work hard here.

I am so incredibly happy and grateful that my mum is here. It gives me so much energy and love to have her on the stands but also just hang around with her for a few days. Missing her and the rest of my family so much. It’s definitely the hardest part about moving, to be away from loved ones. Therefore, I taking care of the time right now that my mum is here. World’s best mom. I would not be where I am today without her. My rock and biggest inspiration in life. Everything I am, she helped me to be, which I am forever grateful for. I LOVE YOU MAMI <3

1 reaktion på “Älskar att vinna!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *