Årssummering 2017 jan-jun

Det enda negativa med att se tillbaka på året som gått som tyvärr innefattade ett inbrott där en dator försvann och alla ens bilder, gör det hela lite svårare. Men, detta ska nog gå at få ihop ändå. Det är inte ofta man går tillbaka för att se vad man varit med om under året eller senaste tiden, vilket jag inser är väldigt kul och borde göra oftare. Här är en liten summering av första halvåret 2017. Till de flesta tillbakablickarna finns det också blogginlägg kopplat som ni kan klicka er vidare till om ni vill läsa mer. Enjoy!

 

JANUARI

Under december var jag på min första utlandsresa någonsin (!!) med en pojkvän. Det kanske låter helt sjukt och ovanligt, men för mig var det något helt nytt då jag i princip alltid prioriterat den lediga tiden offseason och semestrat med min familj tidigare. På något sätt känns det ändå väldigt speciellt och bra att det var med just den bästa pojkvännen någonsin jag gjorde min första resa. Mannen i mitt liv. Plus att jag inte haft så många förhållanden heller. När vi kom hem från semestern flyttade vi hur som helst ihop, vilket var i januari, så året började helt fantastiskt bra!

Jag, Elin och Adam fotade en heldag tillsammans med Vitamin Well

En ny säsong satte igång i vanlig ordning

Jag fortsatte mitt samarbete med Icha Icha som jag är så otroligt tacksam över.

Världens bästa lillebror fyllde 25 år!! En av de bästa dagarna på året helt klart. Dagen var full med överraskningar vilket jag älskar att planera. På kvällen hade jag också fixat att pappa och Eva kom ner till Stockholm, samt Olivers flickvän. Han blev verkligen överraskad och väldigt glad. Det gjorde mig väldigt glad. Älskar dig lillebror <3

 

FEBRUARI

Vi spelade vår första träningsmatch i snöstorm. Satan i gatan vad kallt det var!

Jag svirade om till 90-talet och spelade in en reklamfilm med AMF. Min del i den ser ni här ovan!

Jag var på mitt första dop någonsin för att se min älskling bli gudfar till lilla Julian.

Jag fick för första gången i mitt liv testa på “Glowga” tillsammans med Vitamin Well vilket var väldigt kul.

Jag var på träningsevent med Jaybird som släppte sina nya trådlösa hörlurar Jaybird X3. Jag har verkligen använt deras hörlurar så extremt mycket under året. Varje löparpass åker de på och nu under semestern har de varit helt perfekta att ha med. Så återigen stort tack Jaybird för den här dagen!

Vi spelade träningsmatch på Tele2 under DIF-dagen. Man blir alltid lika glatt förvånad över hur stora omklädningsrum det finns och lyckan över att ha ett helt eget bås när man byter om, haha.

 

MARS

Vi hade träningsledig helg och jag tog med min bästis till Paris för att hälsa på Eppo som var där och jobbade. Ett av mina finaste minnen från året som gått <3

Jag spelade in en film tillsammans med Sophie. Blir återigen påmind om hur jävla mycket jag älskar fotboll!!

Hanna fyllde 30 år vilket firades med buller och brak. Hur mycket älskar man inte fotobås!?


Vi avancerade till semifinal i Svenska Cupen och jag gjorde det enda och avgörande målet!!!

Jag och mamma åkte till västkusten för att hälsa på mormor som tyvärr blivit sämre. Det var också sista gången jag såg henne. En av många tunga förluster det här året. På det sättet har det här året varit ett av de värsta någonsin. Jag har förlorat min mormor, min farfar och min fantastiska gudmor. Usch nu gråter jag. Livet är så orättvist på det sättet och jag har blivit påmind så många gånger om hur snabbt det kan ta slut. Hur skört det är. Jättehemskt och väldigt väldigt tragiskt. Det gör och har gjort väldigt ont…

 

APRIL

Inför säsongspremiären gjorde Svenska Dagbladet ett reportage med mig om kommande säsong. Läs här!

Årets lagfoto!

Vi var med om något av de värsta sakerna någonsin i svensk historia.
Fy fan. Kommer aldrig glömma denna dagen…

Min pappa hittade till snapchat, hahahahahaha. Jag ÄLSKAR den här bilden!!!

VI KÖPTE LÄGENHET!!!!! Detta är såklart en av de största sakerna som hände under året. NYP MIG I ARMEN!! Jag kommer ihåg hur vi på söndagen åkte ut till Tollare för att kika lite och föll pladask. Någon dag senare satt vi och skrev papper för vår drömlägenhet. Helt sjukt!!!

Vi vann seriepremiären borta mot Piteå!!

 

MAJ

Vi invigde vår matsal med mina underbara killkompisar. Med TACOS såklart! Här skulle de demonstrera någon sorts bild av hur det ser ut i influencervärlden. Allt Nicke vill är att äta men Challe bara måste ta en bild först, hahaha.

Jag halkade in i appen “Houseparty” tack vare lillebror där vi pratade flera gånger om dagen med massa olika människor.Många av hans vänner. Detta varade också bara denna månaden, men det var väldigt kul.

Genom allt <3 Detta är något av det absolut värsta med det här året. Min gudmor gick plötsligt och väldigt hastigt bort i cancer. Jag har fortfarande väldigt svårt att förstå och ta in detta. Hon är en av de coolaste, mest inspirerande, glada, snällaste människorna jag någonsin har träffat. Det finns ingen ont i henne. Hon är så jävla unik. Det finns verkligen INGEN som henne. Det kommer heller aldrig finnas någon som henne. Nu strömmar mina tårar. Det är så jävla orättvist att hon inte finns längre. Jag har svårt att hantera det, att greppa det. Vad är meningen med det!? Jag kan inte förstå. Jag måste och försöker ändå tänka på hur otroligt tacksam jag är över att jag har haft henne i mitt liv. Att jag ändå fick den tiden jag fick med henne. Att jag hann åka dit när hon fick beskedet och träffa henne en sista gång. Hon inspirerar mig och jag ser så mycket upp till henne och hur hon såg på livet. Jag tänker ofta “vad hade Elisabeth gjort” eller “hur hade Elisabeth hanterat denna situationen”. Hon var ALLTID glad. Där låg också en Nalle Puh som är så förknippad med henne. Jag söker på citat av Nalle Puh och skrattar. Det påminner så mycket om henne.

Jag saknar henne så det gör ont. Jag kommer alltid älska dig gudmor <3

Inför Europa Leauge finalen åkte bucklan runt i världen och landade till slut i Stockholm där jag och Katrin åkte till Kista och överraskade några flicklag med buckla, oss själva och att vara med på deras träning. Vi svarade på frågor, skrev autografer och tog massa kort. En dag att minnas!

Jag och dessa grymma brudar fotade med Nike inför ett träningsevent vi skulle ha tillsammans med Nike och Stadium Pulse.

Min lilla mysmaskot Julian gjorde entré på Stadion!

Och hans superpappa Jonas fyllde 30 år!!

Jag var på ett roligt träningsevent med Abilica på Urban Delis takterass där vi förutom att träna skulle ta reda på hur många man kunde få plats i en cagetrainer, haha..

 

JUNI

Girlpower i Expressens studio när vi körde CL-final!

Jag var stolt ambassadör till Vitamin Well Run of Hope som de gör tillsammans med Barncancerfonden.

Jag gjorde sprayan för första gången i mitt liv och kände mig som en bajskorv

BRÖLLOPSDAX!! Jag var på mitt första bröllop någonsin och inte vilket som helst. Min kusin gifte sig. Åh det var så fint och jag är så glad att jag var en del av deras dag. Här kan ni se mer från denna kärlekens dag! Jag ser fram emot den dagen tillsammans med min kärlek <3

DERBYSEGER!! Vi vann vårt första derby för året. Galen match. En av de roligaste i år!

Jag lånade en bil av vår sponsor Volkswagen och åkte till pappsen för att fira midsommar i Leksand. En kort och intensiv men väldigt mysig helg!

Jag gjorde ansiktsmask och ringde mamsen som köpt nya glasögon. Finaste mamma <3

Jag var på ett superhärligt event tillsammans med Lululemon.

Jag satt i Expressenstudion under Sveriges VM-kval där vi gick bananas, haha!

Vi överraskade vår chef Robin med en 30-årsfest och var övertaggade på kontoret.

Vi överraskade också en av de finaste människorna jag vet med Babyshower.
Tess födde senare under året lilla Liam <3

Det var den “lilla” summeringen av första halvåret. Både upp och ner kan man säga. Det är ändå väldigt fint och värdefullt att se tillbaka på året såhär. Man blir tacksam för det man har. Återkommer med andra halvan.

Puss och kram

 

3 reaktioner på “Årssummering 2017 jan-jun”

  • Linda says:

    Hvilke intervaller springer du og på hvilken hastighet/nivå?:)

  • Lars says:

    Grattis Petronella till ett fint gånget år. Hoppas 2018 blir minst lika bra eller ännu bättre. Jag är lite stolt att skriva till en landslagsstjärna i fotboll. Fast du spelar för Djurgården som inte tillhör min favvoklubb, men det är ändå ok. Jag kollade på mer lokal nivå tjejfotboll i Vänersborg Div. 2 västra Götaland. Där min stads klubb Skoftebyn vann serien och gick upp i ettan.. jag gillar öppen och ärlig fotboll. Inga fula eller nästan inga efterslängar. Därför tittat jag på din fotboll. Lycka till från Lars. PS gillar din intervju på blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *