Att gå i slow motion

Ska vi ta och prata lite om klackar kanske. Eller rättare sagt att gå i klackar. Jag är sämst på det nämligen. Att stå still – nemas problemas. Jag har inte tålamodet att gå i slow motion och det gör alldeles för ont i fötterna. Det är så omständigt på något sätt och jag tycker verkligen det är jättesynd. Klackar är otroligt kvinnligt och snyggt. När jag har de på mig känner jag mig snygg. Det är sexigt. Men, det är för jobbigt. Det gör ont. Jag går som en blandning av en elefant och sengångare, typ. Om inte annat känns det så…

Ni ser ju klackarna jag hade igår. Det är platå och tjockaste sulan du kan tänka dig. Det är en liten upphöjning i skon så det känns som att man går i klackar, men som man inte ser. Trots detta känner jag mig inte bekväm. På korta sträckor absolut, men när jag ska gå längre tar det en väldans tid. Jag orkar liksom inte ha med mig ett par extra skor i väskan bara för att heller. Det ska inte behövas. Just nu är det bästa med klackar när jag får ta av mig dem, haha. Den känslan är heeeelt underbar!!! Jag önskar verkligen att jag inte kände så. Det är skitsnyggt och det kan göra en hel outfit, men det är inte värt mödan. Jag har väldigt sällan klackar. Tacka veta jag sneakers. Det är sjukt snyggt att stylea en outfit med iofs.

Jag väljer mina klackar vid väl valda tillfällen. Typ om jag ska på en middag eller en tillställning där jag vet att jag snabbt ska få sätta mig och inte röra mig så mycket under kvällen. Så sjukt. Och tråkigt. Antar att det är en vanesak, men för mig är det inte värt att gå runt och få ont i fötterna när jag sedan också ska sätta i fötterna i en fotbollssko senare på dagen. Stackars mina fötter!! Plus att jag lätt kan vricka fötterna. Ne, det går bort helt enkelt.

Jag får fortsätta jobba vidare med att vara kvinna helt enkelt. Det är inte alltid lätt, haha.

Puss och kram!

2 reaktioner på “Att gå i slow motion”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *