Att spela eller icke spela, det är frågan…

Idag är verkligen en dag utöver det vanliga. Kaosdag skulle man kunna säga milt sagt. Jag ska försöka ta er igenom den tills bussen där vi sitter nu för att snart spela match. Matchen skulle egentligen varit klar nu och vi varit på väg hem. Istället är vi inte ens framme, trots att resan började 06.20 imorse.

Med start redan 06.17 imorse hämtade taxin mig och åkte runt för att hämta några till i laget…

Väl framme möttes vi av detta på tavlan. Känslan var precis som Sheila skrev på sin Instagram. Lånar lite bilder från olika stories idag för att ni ska hänga med, haha.

Det började diskuteras om matchen skulle spelas eller inte och hur. Vi skulle flyga kl 8.15 och spela kl 14 från början. Vi skulle också spela inomhus i en hall och visste inte om hallen ens var tillgänglig. Ett tag var det snack om att spela utomhus i Piteå. Brrrrr, det hade inte varit särskilt kul och vi alla höll tummarna för att hallen gick att ordna. Nästa flyg gick kl 11 men var fullt, så efter många om och men bestämdes det att vi skulle ta flyg kl 14.30 och spela matchen kl 20.30 ist.

Då kände man lite såhär. Klarar vi detta klarar vi fan allt, haha.

Några blev kvar på flygplatsen medan några bestämde sig för att åka hem igen och vila lite. Jag var en av dem och vi försökte ändå hålla humöret uppe trots dagens motgångar!

Det var ändå ett väldigt bra beslut och jag fick några timmar hemma för att ladda om. Mös i soffan med lite brunch i min älsklings famn. Dagen kändes rätt bra ändå!

Vi fick två voucher för att köpa mat under tiden vi skulle varit kvar och väntat, så väl på plats igen köptes det kaffe och massa godis som ska avnjutas efter matchen på hotellet. Vi kommer behöva sova över och åker hem kl 06 imorgonbitti istället.

Det bjöds på väldigt fin utsikt från flyget!

Istället för att flyga till Luleå som vi skulle gjort från början, där vi ska spela matchen, fick vi flyga till Skellefteå. Nu sitter vi i bussen som tar ca 2h tills vi är framme. Som sagt, en låååång dag. I skrivande stund har jag varit uppe i 12 h nu….

Vi möts ändå av fint väder och härlig utsikt på vägen till matchen. Det är vackert här uppe. Ska lyssna på podcast och insupa atmosfären och samla energi till matchstart. Låtsas att vi ska spela Champions Leauge och inte Svenska Cupen, haha. Det är ju samma tid som de matcherna brukar spelas ungefär.. Det gäller verkligen att kunna ladda om och försöka tänka positivt idag då det inte alls blivit som vi tänkt oss. Jag hoppas vi alla kan göra det och att detta gör oss starkare som lag. Nu vill man vinna den här matchen mer än någonsin. Jag tänker inte ha genomlidit den här dagen förgäves..

Håll tummarna och heja på oss ikväll!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *