Dagen efter förlust

Hur botar man ilska och frustration dagen efter förlust?! Precis såhär! Sparka ut skiten. Allt man har. Det är en fantastisk känsla! Det är inte ofta man får sparka ut allt sådär. Eller slåss. Det är en befriande känsla. Missförstå mig rätt nu. JAG HATAR slagsmål och allt som har med det att göra, jag mår dåligt när jag ser det. Kan inte titta på boxningsmatcher ens, det gör ont i hela kroppen att se på. Däremot när jag får slå mot något och det är under kontroll är det en väldigt skön känsla. Jag vill inte skada någon, mest bara få ta i allt jag kan och slå mot något. Haha. Idag behövde besvikelsen från gårdagens match komma ut. Det var väldigt skönt!

Imorgon tar vi nya tag..

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *