Den bästa gåvan man någonsin kan få

För det första – min familj❤️ Jag är så oerhört glad och tacksam för dem varje dag. Det är den absolut finaste gåvan jag någonsin kan få, alla kategorier. Inget som slår mamma och lillebror. De är det absolut bästa jag har!

Och min älskling❤️ Min finaste underbara pojkvän som också är familj såklart. Han ingår där och det är jag också så enormt glad och tacksam för!

Min kärlek för honom är helt otrolig, det går inte beskriva. Hur kan jag haft den turen att träffa mannen i mitt liv?! Åh vad jag är glad för det. Så lycklig! Nyper mig i armen för att förstå att det är sant. Den känslan. Det är häftigt❤️

Mer om julafton och dagens härliga utflykt senare för nu ska jag sova. Vi har varit iväg och utforskat hela dagen. Helt slut. Jösses vad dagarna springer iväg…

Hoppas ni hade en fin julafton!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *