Första veckan

En vecka har gått sedan jag anlände till Italien, sedan jag satte mig på planet från Sverige och åkte iväg på mitt livs äventyr. En vecka full av överraskningar och utmaningar på ett väldigt positivt sätt. Jag hade ingen aning om vad som väntade mig när jag satte mig på planet och allting hemma innan det blev klart gick väldigt fort. Jag tror inte riktigt jag ens hann tänka eller förbereda mig på vad jag hade framför mig, men samtidigt tänkte jag att jag var tvungen att ta den här chansen. En chans som kanske aldrig dyker upp igen, vem vet, men som jag också kände kom väldigt lägligt och rätt i tiden.

Jag har blivit väldigt väl bemött och omhändertagen från första stund. Det är bättre här än vad jag någonsin kunde tänka mig. Allt är väldigt proffsigt och jag får verkligen leva min dröm. Det är helt sjukt när jag tänker på det att det har gått en vecka, känns redan som jag har varit här väldigt mycket längre än så. Det är svårt att beskriva och sätta ord på hur jag känner efter en vecka här och hur det är att vara här, men jag är otroligt glad och tacksam över det.

Att veckan känts lång är antagligen på grund av alla intryck och att försöka bara ta in och smälta allt. Det är väldigt mycket, för att inte tala om språket. Det är ett helt nytt land, ett nytt språk och en ny fotboll anpassa sig efter, men jag ska verkligen göra mitt bästa. Vår träningsanläggning har blivit mitt andra hem, på riktigt. Vi spenderar många timmar varje dag här och JAG ÄLSKAR DET!! Vi tränar klockan 10 varje dag, är på plats redan klockan 9 och hemma runt 14. Efter träningen äter vi lunch i matsalen vilket såklart är en jättelyx.

Igår hade vi dubbelpass och då är vi kvar hela dagen. Hinner hem till middag med Eppo iaf 😉 Likaså imorgon och på onsdag. Det är stor skillnad från hemma men jag njuter verkligen av det här. Jag får göra det jag älskar, på riktigt och det är något jag kämpat för sedan jag var liten och drömde om att få bli fotbollsproffs. Man ska aldrig ge upp och släppa siktet från sitt mål, det är en sak som är säker!

Nu ser jag fram emot vecka två!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *