Vardagslyx

Trots fredag och ledig dag från träning (skönt!) hade jag lite saker inplanerade. En hel del möten. Väldigt roliga sådana. Vilket också blev väldigt lyckade sådana. Friyay at it’s best! 😉

Börjar vänja mig vid den korta frisyren mer och mer, men det är fortfarande lite ovant. Köpte den här superfina skjortan häromdagen på Zadig&Voltaire. Älskar detaljerna på armarna! Skorna är från Adidas, jackan från Acne (ÄLSKAR DEN!), väskan från J.Lindeberg och byxorna från Zara.

Det är så härligt tycker jag när man kan strosa runt en hel dag utan en speciell tid att passa till träningen. Dagen blir så längre på något sätt. Jag njuter av det extra då och känner att det är en lyx. Också att det är en vardag och inte helg som det oftast är när vi har ledig dag. Det är såklart också väldigt skönt, men ja, ni kanske förstår. Jag kunde exempelvis springa förbi en AW spontant och hälsa på Lina som jag inte träffat på skitlänge vilket var sååå kul! Bara en sån sak. Det är lyxigt det. Avslutade fredagen med middag hos mamsen. Perfekt! Älskar att åka till mamsen och mysa!

Nu är det dags att åka till träningen. Imorgon är det match. TAGGA!!!!

Ha en fin lördag!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *