Grattis pappsen <3

När vi kom upp i fredags möttes vi av lite spontan afterski i trädgården. Pappas grannar hade kommit över och en mycket nöjd Älskling hade snabbt en öl och whiskey i handen, haha.

Vädret har varit stråååååålande!! Detta vaknade jag till på lördagmorgon, eller alla mornar iofs. Pappa har byggt ett litet utehus på gården som man numera kan sova i när man är på besök. Helt perfekt. Då kan man få sova ut i lugn och ro och sedan hoppa in i det stora huset när man blir sugen på frukost, hehe.

Vi har varit ute på härliga promenader i solskenet. Älskar att bara ta dagen som den kommer. Det har verkligen gjort så otroligt mycket för kropp och knopp. Jag har sovit massor vilket har behövts känner jag. Jag har också fått mycket kvalitetstid med familjen. Åh vad jag uppskattar det!

Daddy Cool! haha.. Pappsen fyllde år igår! HIPP HIPP HURRA VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!! Är så glad att vi fick chansen att spendera hans födelsedag tillsammans. Älskade pappsen. Älskar dig så otroligt mycket <3 (Han fick de svarta solisarna i födelsedagspresent till slut, haha).

Eppo ville inte va sämre när pappsen fick på sig rosa solisar, haha. Åh vad jag älskar den mannen. Det är helt ofattbart när jag tänker på det. Hur kan jag ha en sån tur att träffa så rätt?! Jag kan ibland knappt förstå att det är sant. Han är min bästa vän och själsfrände. Jag älskar honom mer och mer för varje dag, hur det nu ens är möjligt. Jag ser så mycket fram emot livet med honom<3

Vi har solat massor och legat ute på terassen och bara njutit. Till och med sovit. Mycket. Åh vad det är skönt att somna i solen. Eller som denna helgen bara ta lite små naps här och där när man känner för det. Total avkoppling, helt fantastiskt!

Vi gjorde lite påskinspirerad mat också såklart. Dock inte det gamla vanliga påskbuffén som man kanske brukar, vilket jag inte hade något emot alls. Vi valde bara det bästa vi var sugna på helt enkelt. Det är så lätt att det slängs en massa mat, speciellt under högtid. Vill helst undvika det. Vi ska inte slänga mat!! Därmed basta!!

Efter två dagar helt ledigt från träning var jag såhär taggad på att få sätta igång kroppen igen. Det var väldigt skönt att få ledigt från träning några dagar. Vi hade med oss ett fyspass vi skulle göra någon dag under de tre dagar vi hade “ledigt” från fotbollen. Jag valde att ta två dagar efter varandra ledigt för att göra passet igår. Det behövde kroppen. Ska lägga upp passet imorgon tänkte jag om ni vill. Kanske ger lite tips till någon övning, eller bara tips på hur ett fyspass kan se ut för oss 🙂 Det känns i benen idag kan jag säga, satan i gatan. Kan knappt gå. Tji fick jag för att ta två dagar ledigt, haha…

Hoppas ni haft en lika fin påsk. Jag känner mig full med ny energi och taggad på vad som komma skall. Siktet inne på premiären såklart. Nästa helg smäller det. Är tokladdad!!

 

 

 

2 reaktioner på “Grattis pappsen <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *