Hem ljuva hem

Älskar allt med den här outfiten och lite nya grejer som jag kunde få använda när jag nu anlände till Sverige en snabbis. Nya skor från Adidas. Väskan från Douchebags, den helt gudomliga handsydda jackan från @yiarga.h på insta. Den är magisk! Vilket material. Blev så glad när Eppo kom hem med den från Fashionweek i Paris och Yirga hade gjort den till mig. Vilken överraskning! MY GAAAD!! Brillorna är såååå coola och kommer snart ut, återkommer om det!

Haft ett hektiskt schema hemma men fått massa energi. Är så glad för mina små vistelser även om jag såklart önskade de va längre ibland. Gästade en podd och radion igår också. Det från radion har ni här och podden säger jag till när den är ute.

Förresten! Som jag nämnde ÄLSKAR jag dessa skor! Råkade dock beställa två par, haha, så har ett par extra hemma. Storlek 38 2/3.

Maila mig [email protected] om du skulle vara intresserad. De är slutsålda överallt så det är ett riktigt kap!

Ha en fin dag!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *