IDAG BÖRJAR VM!!

Såhär kickade jag igång den här dagen. Två pass på Fightbox med dessa stjärnor! Jag älskar att hålla pass. Det ger extremt mycket energi och jag blir sjukt peppad själv till att träna. Tränade lite själv i gymmet efteråt, utmanade mig lite själv med nya övningar. Ni kan se mer på instagram.

Ni hittar hela filmen på den här övningen här

Till lunch blev det såklart Icha Icha <3

I eftermiddags hade vi fotbollsträning. Vad är inte godare än en kanelbulle direkt efter ett hårt träningspass?! Lyckan i det! Sååååå gott! Kanelbullar är alltid gott, men efter träning är det extra gott skulle jag vilja säga 😉

Dags att hoppa i säng. Klockan ringde tidigt imorse och det känns. Förresten, IDAG BÖRJADE VM!!! Ryssland gav ju Saudiarabien en rejäl käftsmäll i första matchen. Imorgon ska jag verkligen se Spanien-Portugal. Vilken match!

Sov gott! Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *