Jag har blivit med bil!!

Innan jag hämtade min bil var jag tvungen (kände jag) att lämna tillbaka lånebilen i gott skick. Volkswagen och Micke hjälper till så mycket så detta var det minsta jag kunde göra känner jag. Jag åkte till Meg och hennes ena MABI ställe vid Roslagsgatan som har en stor källare där man kan tvätta bilar. Är så tacksam för att hon alltid ställer upp om det behövs hjälp med bilar. Är det någonstans ni ska vända er om ni behöver hyra bil är det till henne!

Jag tycker för övrigt det är skitkul att tvätta bil. Det är rogivande på något sätt och man kan inte tänka på så mycket annat än att göra rent och fint. Man ser också resultat väldigt tydligt vilket jag också tror är en faktor. Plus att man får skita ner sig lite och jobba med händerna, det tycker jag om.

Efter det åkte jag ut mot vår sponsor och bilpartner Volkswagen i Täby för att äntligen hämta min bil!! Jag var sååå taggad och förväntansfull. Fick också gå på en liten röd matta och möttes av detta när jag kom in i bilhallen. Vilken rolig grej och presentation tycker jag. Man kände sig exklusiv på något sätt 🙂

Här är den vår pärla. Ååååh jag älskar den!!!

Hur nöjd ser inte jag ut?! Haha! Här med världens bästa Micke som fixat allt så bra. Han är grym! Är det någon ni ska prata med när ni vill köpa bil så är det han. Här hittar ni honom! Och tack vill vår sponsor som också gör detta möjligt. Jag tycker verkligen om Volkswagen. Har inte kört det så mycket innan, men satan i gatan vilken grym bil. Jag är så nöjd nöjd nöjd, kvinnan här är väldigt nöjd, haha..

Puss och kram!

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på “Jag har blivit med bil!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *