JAG SKA BLI GUDMOR!!

Igår hoppade jag i sommarstassen för att promenera i solskenet bort mot Urban Deli. Blus från Zadig&Voltaire, byxor Zara, Skor Adidas, Väska Chanel och solisar Chimi

Jag mötte upp Katarina och Anton i matstudion för att förbereda inför att resten av gästerna skulle komma. Och självklart dagens två huvudpersoner Julia och Walter. Katarina är gudmor till deras andra barn Pixel och jag och Anton ska bli gudföräldrar till Winston. HUR SJUKT!!?? Jag är så glad och tacksam för det!!

Vi tänkte oss en lite annorlunda men väldigt mysig babyshower. Vi kände inte riktigt för cupcakes och krimskrams utan bestämde oss för att alla skulle laga en god lunch tillsammans och efter det fika med tårta och kaffe. Inte mer komplicerat än så. Matstudion är också en riktigt bra lokal för just detta. Helt perfekt, jag kan verkligen rekommendera den!

Vi var i god tid och promenerade bort till Centralbadet och köpte present. Jag hade ingen aning om att denna fantastiska plats fanns mitt inne i stan. Såååå fint, underbar trädgård!

Vi köpte spa och behandling till Jullan från oss alla. En perfekt present till en gravid mamma. Antingen om hon vill utnyttja det innan födseln eller koppla av med det efter. Det får hon välja själv. Är det något man är dålig på är det att lägga pengar på att rå om sig själv och lite egentid, därför tänkte vi att det blir perfekt nu när hon också ska bli tvåbarnsmamma.

Vi alla samlades lite innan Jullan och Walter kom. Det är svårt att överraska båda så Walter visste om det, men Jullan verkade bli överraskad iaf 😀

Sen var det dags att börja laga mat. Vi bestämde också att vi skulle bjuda in det manliga könet till babyshowern, vilket jag tycker är en självklarhet. Jag tycker definitivt att pappan ska vara med, båda föräldrarna ska firas och jag tycker också att alla ens vänner ska få vara med och fira. Inte bara tjejer. Varför är det så egentligen!? Det var superhärligt att ha alla samlade tycker jag och det verkade också uppskattas av alla på plats. Rekommenderas till er andra som ska ha babyshower 😉

Mamma och pappa <3

Jag är så glad över att bli gudmor. Det kanske syns!? Haha.. Det är stort och skithäftigt!! Jag ser så mycket fram emot att träffa Winston!!

Det lagades tacos på en lite högre nivå än vad man gör hemma kanske, haha. Anton är ett geni och så grym. Det är så kul att vi är gudföräldrar! Han äger förresten restaurangen Sixten&Frans. Gå dit om ni inte varit där. Den har bara öppet några veckor till innan de stänger för att öppna på en ny plats närmre stan. Det är de verkligen värda!

Hela gänget samlat <3

Sen var det dags för tårta. Jag dööööör så gullig den var!! Och god!!

Gudmammor plus mamman själv <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *