Köttartorsdag

Dagen har banne mig gått i ett. Ligger helt slut i sängen och måste plocka ur badrumsskåpet innan jag går och lägger mig. Det kvar också ja. De ska börja renoveras imorgon… Kämpa Nella!

Kickade igång dagen i vanlig ordning med idag dessa stjärnor. Åh vad det är kul att coacha!! Efter passet stannade jag kvar och körde yogan innan jag promenerade i solen till Hanna för att bruncha. Sååå mysigt!

Efter lite paus från Fightbox gick jag dit igen för att köra ett pass med David. Inga superbra bilder, tog de lite snabbt från videon på kameran. Vill ni se mer finns de på insta 😉

Jag ÄLSKAR den här sortens träning! Vi har också varit ledig från fotbollsträning idag så då passade det perfekt att köra detta. Extra plus också att tagga igång inför derbyt mot AIK i helgen, hehe.. David är grym, han gick sin första match i helgen och jag är så imponerad. Det var verkligen skitkul! Jag hoppas vi kan få till ett pass nästa vecka också innan han åker till Thailand och eftersom jag är ledig nästa helg vore det perfekt.

Efter träningen åkte jag för att hämta den här sötnöten på dagis. Åh vad jag tycker det är mysigt att få passa honom!

Vi lekte lite och mös sedan ner oss i soffan framför hans favoriter på Ipaden tills Sanna kom hem. Jag bara låg där och njöt. Bebisar eller små barn luktar så gott också.

Efter det skyndade jag till Hovet för att gå på herrarnas hockeymatch. I pausen gick vi och herrlaget ut på isen för att bli presenterade inför säsongen. Man får ju försöka njuta av publiken när man har chansen, “En sån här chans får man bara en gång i livet”, haha. Kul att Djurgården vann! Detta var tredje kvartsfinalen så det är många kvar om de ska till final 😉 Helt sjukt vad hockeyn drar in pengar på alla dessa matcher. 7(!) matcher i kvart, semi och final. Helt sjukt!

Och nu ligger jag här. Utslagen. Sådär härligt trött ändå. Ser fram emot att sova. Måste kämpa mig till toaletten först och rensa ut eftersom de kommer tidigt imorgonbitti. Min enda sovmorgon den här veckan. Typiskt…

Natti natti

1 reaktion på “Köttartorsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *