LOVE IS A MATTER OF TWO

Tröja Här // Skor Här

ÄLSKAR den här mysiga tröjan! Och budskapet på den! Saknar Eppo såååååå mycket så det gör ont i hela kroppen. Än mer när jag ser den och bär den. Det är väldigt jobbigt att vara ifrån den man älskar. Jag önskar så mycket att han var här. Varje dag. Hela tiden. Det är tufft att bo i ett annat land, helt själv. Att inte få vara nära den och de man älskar. Det är riktigt tufft. Satan vad stark man måste vara hela tiden. Man utvecklas såklart enormt som människa, även om det är den väldigt krokiga vägen man måste gå. Jag har ändå valt att ta sådana vägar i mitt liv. De mer utmanade istället för de kanske inte så självklara vägarna som jag vet vart de leder. Varför vet jag inte, men tydligen är jag sån. Ibland önskar jag att det kunde vara lite lättare, men i och med de utmanande besluten får jag ibland också räkna med tuffare respons och konsekvenser, men jag vet också att det finns en mening med allt och det kommer komma något bra utav det…

Bara det att komma in i ett nytt land och en ny kultur. Det är så mycket tuffare än man någonsin kunde tänka sig. Det får en också att inse så mycket, om sig själv samt om hur saker och ting fungerar. Om människor. Det får en också att vara tacksam över vart man kommer ifrån. Sådant man kanske annars tar för givet. Jag tänker så mycket på alla människor som kommer till nya länder. Människor som måste fly. Fy fan. Fy fan vad hemskt det måste vara. Helt ensamma, utlämnade och möts antagligen inte oftast på bästa sätt. Människor som har sååå mycket sämre förutsättningar än vad jag har. Jag får mycket support i och med att jag har en klubb och ett jobb här, på det sättet får jag mycket “serverat”, men tänk de som inte har någonting. Och samtidigt måste lämna all sin familj bakom sig. Som verkligen är helt ensamma. HELT ensamma. Kanske inte ens kontakt överhuvudtaget. Fy fan alltså, jag kan inte ens tänka mig in i deras situation. Det gör ont i hela kroppen bara jag tänker på det. Det gör mig väldigt ledsen över hur det är, hur världen ser ut och hur mänskligheten ibland beter sig och fungerar. Det enda jag kan tänka är att vi måste ta hand om varandra och människor runt omkring oss mer och bättre. Det är verkligen inte enkelt. Ibland måste man sluta sätta sig själv i första rum och värna om andra. Man mår bättre av det också. Jag lovar dig. Testa vettja. Det är till och med en väldigt mycket härligare känsla än att bara tänka på sig själv.

Love is a matter of two. Ibland kanske fler. Fler innebär också mer kärlek. Vi behöver ge mer kärlek till de runt omkring oss. Alla mår bättre av det. Du kommer också få mer tillbaka vilket är helt fantastiskt. Tänk om fler kunde tänka så. Vad häftigt det skulle vara!

 

 

1 reaktion på “LOVE IS A MATTER OF TWO”

  • Lizie says:

    Kämpa på! Du är stark! Förstår hur det måste kännas men av allt slit brukar det trots allt komma belöning i slutändan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *