MIN CHAMPIONS LEAUGE DEBUT!!

JAG ÄR SÄMST SÄMST SÄMST på att uppdatera här, men jag har haft fullt upp sen min debut. MIN DEBUT!!! MIN CHAMPIONS LEAUGE DEBUT!!! Det är heeeeeeelt sjuuuuukt!!! Jag kan knappt förstå att det är sant men jo, det är det. Fan vad jag har kämpat för att vara här jag är idag. Jag tänkte faktiskt jag ska ta en liten throwback i något inlägg här och se tillbaka på min karriär som har varit allt annat än spikrak. Men, här är jag. I Italien. I Juventus. Jag har spelat Champions Leauge och imorgon ska jag göra debut i Serie A. Ja, imorgon börjar äntligen serien. Jag är sååå taggad!!

Här kommer i alla fall lite bilder från första CL-matchen mot Bröndby. Vi spelade 2-2 vilket kanske inte är jättebra, men det lever fortfarande inför andra matchen som är redan nu på onsdag. Längtar!!

I’m VERY VERY BAD to update here, but I’ve been busy since my debut, MY DEBUT !!! MY CHAMPIONS LEAUGE DEBUT !!! It’s soooooo insane!!! I can hardly understand that it’s true but yes, it is. Holy s**t what I have struggled to be here I am today. I actually thought I’ll take a small throwback in some post here and look back on my career that has been anything but easy. But, here I am. In Italy. In Juventus. I have played Champions Leauge and tomorrow I’ll debut in Series A. Yes, tomorrow will start the leauge. I’m sooooo excited!!!

Here are some pictures from the first CL match against Bröndby. We played 2-2, which may not be the best but okey, and we have the second game already on Wednesday. Can’t wait!

Haha, jag tycker den här är så rolig!

Haha, I think this one is so funny!

Jag blir alltid lika glad över att få träffa er fina supporters som kommer och stöttar på matcherna. Det ger mig energi och massa glädje. Tack för att ni finns!

I’m always so happy to meet you supporters who come and support the games. It gives me energy and lots of joy. Thank you for being there!

Jag är också såååå glad att pappa och Eppo var på matchen. Det betydde otroligt mycket. Det gör så mycket att få ha nära och kära på plats efteråt. Att få kärlek av och kunna dela med sig med allt man känner. Det är stora ögonblick i livet som man liksom inte vill vara ensam om. Detta är jobbigt tycker jag, att flytta ifrån allt där hemma och fånga denna resan helt ensam. Jag vet att jag måste, men ibland vill man bara ha någon nära att dela allt med. Saknar min familj jättemycket och jag är väldigt tacksam att Eppo och pappa var under matchen och även stannade en vecka efter. Det ger mig så mycket trygghet att ha dem här nära. Jobbigare blir det såklart när de åker, usch vad jobbigt det var den här gången.

Hur som helst, debuten är gjorde och nu laddar vi om till onsdag. Men först ska jag göra debut i ligan imorgon. Fullt fokus på den matchen. Åh äntligen börjar det!! Jag är så glad att jag är där jag är. Livet är häftigt och jag är tacksam för det <3

Ge aldrig upp och ha tålamod, det är två tips jag delar med mig av idag!

Puss och kram

I’m also sooooo happy that dad and Eppo were on the match. That meant incredibly much. It makes so much to have loved ones in place afterwards. Getting the love from them and sharing everything you feel. There are great moments in life that one does not want to be alone about. This is a hard part moving, away from home and catching this journey all by self. I know I have to, but sometimes you just want someone close to share everything with. Missing my family very much and I am very grateful that Eppo and dad were at the game and also stayed one week after. It gives me so much love to have them close. It was really sad and hard when they left this time…

Anyway, the debut is made and now I’m looking forward to wednesday. But first I’ll make a debut in the league tomorrow. Full focus on that game. Finally it will start !! I’m so glad I am where I am. Life is awesome and I’m grateful for it <3

Never give up and be patient, there are two tips I share with you today!

Kiss and hug

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *