Min första gelato

Ännu mer sightseeing i den här stan och lite häng med Tuja och hennes kille häromdagen. Hon är finsk så tack o lov kan man prata lite svenska här ibland, haha. Vi gick ner till floden som är såå fin och tog en kaffe. Efter det promenerade vi mot stan för att käka middag och lära oss ännu mer om stan.

Det är fantastiska byggnader överallt, får inte nog!! Eppo får heller inte nog av all pasta, haha. Ser ni hans puppyeyes i andra bilden. Typ som “snälla snälla kan jag få den här pastan?!”. Sööötis! Bor på hotell fortfarande men så fort ja får min lägenhet ska det lagas pasta älskling!

Och jag har ätit min första italienska gelato!!! Det var såååå gott!! Det var länge sen jag åt en så god glass. Fick massa tips när jag la ut det på Instagram så jag har en hel del god gelato att se fram emot 😉

Har ni bra tips på restauranger jag borde besöka i Turin?

Puss och kram!

3 reaktioner på “Min första gelato”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *