My biggest support!

Fick hem denna överraskningen lagom till morgondagens stora match. Jag är så glad att få entra Champions Leauge och göra debut med min familj och största support vid min sida. Varje gång jag ska träna eller spela match kommer jag nu ha dem med mig. Jag kommer se ner på mina ben och få energi av att ha dem med mig. Det känns väldigt bra och kommer ge mig massa styrka <3

Ni kan göra era egna benskydd här. Hett tips!

Nu ska vi åka mot arenan och träna, sen ladda inför morgondagen.

Puss och kram!

Got this surprise just in time for tomorrow’s big game. I’m so glad to get into Champions Leauge and make a debut with my family and biggest support by my side. Every time I’m going to train or play a game, I’ll have them with me now. I will look down on my legs and get the energy of having them with me. It feels very good and will give me a lot of strength <3

You can make your own shin guard here. Big tips!

Now we are going to the stadium for the last session, after that just rest and get energized for tomorrow. Kiss and hug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *