Nya kontor

Började dagen med träning hos Lynn på kliniken med nålar som avslutning i vanlig ordning. Huvudet känns bättre men det är de där jäkla spänningarna i nacken som inte riktigt vill ge sig. Det stör mig. Kan ändå stegra träningen varje dag vilket är positivt. En dag i taget!

Efter träningen gick jag till kontoret som ligger nästan exakt 50 meter bort. Det var länge sedan jag var där känns det som eftersom jag var hemma hela förra veckan och vilade huvudet. Blev några timmars jobb idag innan jag blev för trött i skallen men så kul att vara på plats igen. Jag älskar vårt nya kontor, det är superfint!

Ni har bett om att ja ska länka till plaggen jag har på mig. Skriver på mobilen då jag lämnade datorn på jobbet så det blir lite meckigt. Men, byxorna och skorna är från Adidas. Byxorna är så jäkla snygga, fått så mycket kommentarer om dem. Lite silkesaktigt tyg. Kavajen är en längre modell också i lite silkesmaterial, från H&M. Linnet är ett enkelt vitt linne i jätteskönt material från OtherStories.

Fick också finbesök av Joppe som också älskade vårt nya kontor.

Sedan mötte jag upp Linda för att åka till ett annat “nyöppnat” kontor. Eller inte nyöppnat men nygjort. Adidas har gjort om i sina lokaler och bjöd in till ett litet “opening party”.

Visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss mer än att det skulle finnas mat till två hungriga magar men vi blev väldigt positivt överraskade. Shit va de styrt bra och va kul med så mycket folk!

Vi tog oss en liten tour omkring i byggnaden och kände oss som hemma, haha. Älskar den här skylten som satt på väggen vid kontorslandskapet!

Tyvärr var det lite för livat och hög musik för mitt huvud att orka med så vi lämnade ganska snabbt. Tyvärr. Hade så gärna velat stanna men ibland funkar det inte bara. Vi gick däremot inte omärkt förbi och lämnade en lapp på bordet innan vi gick. Hoppas den finns kvar imorgon när alla kommer till jobbet och får sig en härlig morgonhälsning 😉

GULDSKORNA!!! Yeeeeey!!! Fick med mig dessa hem och längtar tills jag får sparka boll med dem. Förhoppningsvis redan på torsdag!!

Likaså dessa supersnygga pjucks. Åh nu längtar jag såååå mycket efter att spela fotboll!

Ska sova tidigt så huvudet blir bra snabbare.

Puss och kram!

4 reaktioner på “Nya kontor”

 • Frida says:

  Hej!

  Jag blev bara lite nyfiken på vad du jobbar med? Kram!!

  • Petronella says:

   Jobbar just nu med en stor Influencerfestival som går av stapeln i maj 🙂
   Samt som konsult och hjälper till med hemsida/sociala medier.. Kram!

 • Linnea says:

  Heej! Försökte hitta kavajen på nätet men såg den inte, vill du snälla länka den samt vilken storlek?
  Samt på byxorna, vilken storlek har du? Puss och kram

  • Petronella says:

   Tyvärr är kavajen gammal :/ Byxorna har jag 38 i men de är ganska stora så skulle nog haft 36 istället. Jag hatar dock när det sitter för tajt så beställde denna storleken men skulle kunna gått en storlek ner. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *