RAWBIKE

Nu har jag spelat in sista scenerna inför kommande lilla film med Rawbike. Jag är så taggad på att se resultatet!

Här ser ni den nya modellen ståendes i min trappuppgång, precis som den kommer göra om några veckor när jag får hem min egna. Den är såååå cool!! Jag längtar så mycket efter att få glida runt på den i sommar.

Jag valde denna färgen, den kommer i fler färger. Jag var lite inne på att välja rosa, det skulle va coolt, men jag tror denna färgen passar mig bättre i längden. Det finns även en större modell, ni kan hitta allt här!

Vi avslutade på Stadion för att knyta ihop säcken hur jag tar mig från jobb till träning och hur cykeln underlättar min vardag. Vilket den kommer göra enormt mycket. Jag säger inte bara detta för att det är ett samarbete jag gör, jag gör också samarbetet för att det passar mig alldeles ypperligt. Att ha den här i stället för bilen kommer göra susen och spara enormt mycket tid. Jag kommer inte behöva stå i köer, jag behöver inte leta parkering i timmar och jag kan snabbt veckla ihop den och lägga den i bilen om jag skulle vara för trött för att cykla/åka hem på den efter en lång dag. Jag älskar min bil, jag gör verkligen det, men jag har också känt ett stort behov av av en cykel. Då passar denna ännu bättre då den också går på el så jag om jag vill inte heller behöver trampa. Jag njöt verkligen när jag åkte runt på den i stan. Längtar tills den landar hemma. WOHOOO!!

Jag älskar för övrigt att hänga på Stadion. Satan vilken mäktig arena det är!! Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå att jag spelar matcher där. Att jag får kliva in på den fina gröna mattan och göra det jag älskar. Jag är väldigt tacksam för det!

Jag invigde mina nya skor också lagom till inspelningen. HUR COOLA!!???? JAG DÖÖÖÖÖR SÅ SNYGGA DEM ÄR!! Det är ren tur att man får tag på ett par när de släpps och man sitter som en igel framför datorn. Tycker denna modellen är en av de coolaste adidas gjort med Pharrell, och den fick jag! Tjohoo!! 😉

 

Var förbi Presskontakterna och lånade lite kläder inför inspelningen. Vilken dröm att få jobba med så fina kläder!! Solisarna kommer från märket ovan. T-shirten jag har på mig är från Carin Wester och kavajen från River Island. Älskar pastellfärgerna! Byxorna är mina egna och kommer från Jaspal.

Åh nu längtar jag efter att se hur filmen blir. To be continued..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *