Roliga saker på gång!

Måste börja med att tipsa om den här godingen jag fick hem igår. Den är såååå god! Testade den direkt efter träningen. Mumsfillibabba. Tror faktiskt det är min nya favorit.

Klänning ZARA

Idag ringde klockan tidigt för det var dags för frukostseminarium, något jag jobbar med och som vi har på Tourn en gång i månaden. Idag var det tillsammans med Google vilket var superkul. Efter det åkte jag till Universal för ett roligt möte. Älskar deras lokaler och hade ingen aning om att det låg så nära hemmet. Väldigt smidigt för framtiden *blink blink*, haha. Ne jag ska inte släppa en ny låt, men det är roliga saker på gång. Efter det gick jag till läkaren för att prata om mina dåliga järnvärden som jag fick efter att vi tagit blodvärde med laget. Måste boosta kroppen med lite järntabletter from nu och hoppas de blir bättre värden om några månader. Åkte direkt till träningen och efter den gick jag och några i laget på bio. Slängde i oss lite middag innan det. Jag älskar att äta med tjejerna i laget för där är det ingen som spottar i maten, om man säger så. Vi gick på Tomb Raider. Coolt att Alicia har en så stor roll, då måste man supporta!

Mysig kväll och en mycket bra dag. Ska ta mig lite kvällsmat innan jag somnar. Kickar igång dagen med morgonträning imorgon. Yeeey! Bästa starten på dagen!

Puss och kram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *