SOLARBOOST releasemiddag!

Igår efter träningen åkte jag snabbt till Strandvägen för att möta upp resten av bland annat det här gänget för att ta båten ut mot havs.

Vi åkte ut mot Delight Studios och möttes av den här utsikten vid kajen. Adidas bjöd in till en helkväll med massa skoj och framförallt fokus på deras senaste släpp SOLARBOOST.

Uppe i lokalen möttas vi av denna fina utsikt och de som jobbar för Adidas höll en liten introduktion om både Adidas Running men också om den nya skon. Det är häftigt att vara en del av ett så inspirerande märke som hela tiden vill bli bättre och utvecklas.

När klockan slog solnedgång skulle vi såklart ner till kajen och fånga detta fina “solarmoment”. Det var såååå vackert och jag njöt verkligen av det härliga sällskapet och den fina kvällen.

Ja det fotades en hel del, haha. Mer bilder kommer men tänkte jag kan delar med mig av det jag har redan nu. De finare bilderna som ni ser är tagna av Sophie, grym fotograf, heja dig!

Sen var det dags för efterrätt och verkstad. Vi fick göra vår egna minisko!!!! Jag döööööör va gulligt!

Ni ser ju!! Den ska mitt framtida barn få bära 😉 haha..

Som ni märker en magisk kväll! Nu är det sommar hörrni och det är helt underbart <3

Ikväll vankas SOLARBOOST release 2.0 eller vad man ska säga. Någon av er som har anmält er till eventet?! Isåfall ses vi där!

Puss och kram

2 reaktioner på “SOLARBOOST releasemiddag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *