Späckat schema

Skor Zadig Voltaire // Byxor,skjorta,mössa ZARA // Jacka ODEUR // Halsduk ACNE

Jag tycker om att mixtra mönster och lager. Varför inte liksom?! Imorse var jag påklädd på väg till jobbet men med glatt och taggat humör. Hade spännande och roliga möten under förmiddagen som jag såg fram emot och som blev väldigt lyckade. Jag tycker om att ha späckat schema ändå. Hellre det än spridda skurar. Jag försöker boka in så mycket som möjligt på en dag hellre än att ha ett möte varje dag. Då får jag flera “lediga” dagar och kan fokusera på fotbollen och samtidigt jobba mer effektivt. Imorgon har jag möte från 10-15, nytt varje timme. Jag får ändå sova ordentligt och jag hinner ta igen mig innan träningen. Det kallar jag bra planering! 😉

Direkt från möten i stan på kontoret till möten och roligare grejer på Hjorthagen innan träningen. Först träffade jag ett forskarteam som testar den kognitiva förmågan på oss fotbollsspelare. Jag ska berätta mer om det senare. Det var jätteintressant och en rolig utmaning!

Efter det mötte jag upp Emily och Veronica för en intervju för en tidning. Jag blev så glad men också förvånad när jag fick mailet om det. Ska bli kul att se resultatet i april. Ni kommer få se mer av det då också.

Sedan var det dags att stoppa i sig en bar innan träningen. Mycket spel stod på schemat. Älskar det!!!

Och efter träningen fylldes det på med bars och milkshake. Tänkte det kan vara kul för er att få lite ansikten på några i laget samt lite tips på vad som snabbt stoppas i efter träning och som finns i omklädningsrummet. Vi fick stor påfyllning av Barebells förra veckan på både bars, milkshake och puddingar. Det uppskattas som ni ser 😉 Mmmmm så gott!

Nu ska jag hem och ta emot min kära vän och gäst Linda för middag och mys. Det verkar bli blomkålspizza hörde jag från mannen i huset. Åh så gott det ska bli!

Produktiv och väldigt rolig dag. Imorgon blir som ni såg en liknande och det ser jag fram emot!

Trevlig kväll!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *