Spännande projekt

Idag mellan dagens två träningspass hann jag med två väldigt roliga möten/uppdrag eller vad man ska säga. Förutom Tourn konsultar jag även åt Matador Projektledning vilket är väldigt kul. Det är en helt annorlunda bransch som det är väldigt intressant att få mer inblick i. Idag var vi ute och fotade ett av projekten som är heeeeelt insane. Det är väldigt hemligt så jag kan inte visa bilder, men det ska bli väldigt kul att se hur det kommer utveckla sig.

Jag vill också ha hus med havstomt och en så fin utsikt. Drömma kan man alltid göra. Det bjöds återigen på superfint väder idag. Hoppas det håller i sig i helgen när man får lite ledighet från träning. Har på mig jacka från The Cords (klick), skor från Adidas (klick) och byxor från Zara. Älskar den röda färgen på jackan, likaså skorna. Lyser upp fint i solskenet!

Efter det åkte jag in till stan för att ha planeringsmöte inför ICONFEST som jag jobbar med just nu. Har ni hört talas om det? Om inte annat klicka in här. Köp kanske till och med biljett vettja! Det kommer bli skithäftigt!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken efter kvällens träningspass, vilket är svårt, men det gör det lättare när jag vet att jag får träffa min älskling snart!

Puss och kram

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *