Svar på era frågor

Hej på er! Idag har vi dubbelpass igen. Ligger på hotellet nu emellan träningarna och tar det lugnt. Jag fick min bil idag (tjohooo) så jag passade på att åka hem en sväng innan jag snart ska tillbaka igen.

Igår hade jag sista kvällen och dagen med min älskling här på ett tag tills han kommer igen. Kommer sakna ihjäl mig. Gör redan det. Nu gråter jag igen. Jag har aldrig haft distansförhållande förut så detta blir en utmaning, men jag är inte orolig på något sätt. Inte alls. Mer bara att jag kommer tycka det är väldigt jobbigt att vara ifrån den jag älskar allra mest. För att inte tala om min familj. Det är hemskt. Det känns som jag bara lever en dröm, på riktigt en dröm, och tittar ner på mig själv som att det verkliga livet på något sätt har stannat. Att jag inte riktigt kan förstå att jag faktiskt är här. Det är mycket att ta in och jag tror det kommer ta en stund att smälta allt och verkligen förstå att det här är min vardag nu. Nu känns det som att man är på en blandning av semester och träningsläger, vilket iofs säger sig självt, jag kommer trivas väldigt bra här!

Jag har fått mycket frågor från er om Eppo kommer flytta hit och hur det blir med boende osv, samt lite mer info runt omkring liksom. Ser ni dörren där ovan, det kommer förhoppningsvis bli dörren till min kommande lägenhet. Jag ÄLSKAR innergården och området. Lägenheten är ganska liten, men jag känner att det kommer passa mig alldeles utmärkt. Jag är stor del av mina dagar på träningsanläggningen därför känner jag inte att jag behöver så mycket större eftersom jag inte kommer spendera jättemycket tid där. Lägenheten ligger också gångavstånd till centrala Turin vilket också var lite prio för mig. Jag vill ha nära till liv och rörelse när jag inte tränar och kunna gå ner på stan enkelt om jag skulle vilja det. Det är alltid svårt när man ska hitta boende i en ny stad, speciellt i ett nytt land. Vilka områden är bra och dåliga? Hur långt är det överallt? Vad prioriterar jag och vad är viktigt för mig? Det ärjättesvårt, men där gäller det att ta för sig lite själv, fråga i laget, klubben, vänner och bekanta som känner till områden eller staden och som har erfarenheter. Det löser sig alltid bara man gör lite research. Kanske får man inte så mycket hjälp från den klubben man flyttar till, på vissa platser får man kanske jättemycket hjälp, det är väldigt olika skulle jag säga. Jag har fått mycket hjälp av mina lagkamrater här vilket jag är väldigt tacksam för, sedan har jag också gjort egen research för att få en egen känsla. Det är ändå jag som ska bo där och det ska kännas bra för mig. Boende är ändå viktigt även om det kanske inte är där jag ska bo resten av livet. Jag prioriterar det absolut, men jag kanske inte har lika höga krav som jag skulle haft hemma om ni förstår.

Vad gäller Eppo kommer han åka fram och tillbaka. Vi har väldigt tur att han har ett så pass flexibelt jobb som han har så han faktiskt kommer kunna vara här mycket. Det kunde varit mycket värre. Vi båda har också sedan vi träffades levt mycket ifrån varandra då vi båda har jobb där vi är iväg mycket, så detta kommer förhoppningsvis kännas nästan som vanligt. Förhoppningsvis 😉 Jag vet att det såklart är annorlunda och inte samma sak, men man får försöka tänka så positivt man kan. Plus att vi har hela livet tillsammans sen, så det här är bra ett roligt och spännande äventyr på vägen 🙂 Jag försöker inte göra en så stor grej av det, eller rättare sagt är det på något sätt inga konstigheter för mig. Jag är bara så otroligt glad och tacksam över att ha en så stöttande pojkvän som vill mitt bästa. Som står vid min sida oavsett, som ser möjligheter istället för hinder. Jag är likadan och därför tror jag också vi funkar så bra ihop. Jag tycker det är jätteviktigt att han satsar på sin passion i livet, likaså som jag vill med min och att han ger sitt fulla support i det. Vi stärker varandra istället för att trycka ner varandra vilket jag tror är väldigt viktigt i ett förhållande.

Jag tror också det är viktigt att oavsett om man är i ett förhållande att man inte glömmer bort sig själv i det. Att man fortsätter satsa på sig själv och att sträva efter sina egna mål i livet. Jag är jätteberoende av Eppo med tanke på den kärlek och energi jag får av honom, men jag är inte beroende av honom om ni förstår vad jag menar. Jag vill fortfarande satsa på det jag brinner för och forma min framtid. Jag vill leva med honom och ha en framtid med honom, men jag har fortfarande mitt egna liv att forma och ta hand om. Det kommer bli väldigt väldigt ensamt när han inte är här, men jag får stärka mig själv i det och påminna mig om att jag gör det här för min skull. För att jag vill och för att jag får leva min dröm. Plus att jag älskar utmaningar och testa nya saker. Jag vill inte se tillbaka på mitt liv och ångra mig. Jag vill inte gå miste om häftiga saker jag kanske aldrig får chansen att testa igen. Hemma finns alltid kvar, det är verkligen så. Man lever bara en gång. Vad är det värsta som kan hända? Men tänk också vad är det bästa som kan hända? Kanske kan man inte ens föreställa sig det då man inte vet vad man ger sig in på. Av mina erfarenheter har jag aldrig ångrat mina beslut och det har alltid blivit bättre än jag nånsin kunnat hoppats eller trott. Det säger ganska mycket ändå tycker jag och det har gjort mig till den jag är idag. Det har stärkt mig som människa och individ och det är jag väldigt tacksam över.

Ni var några som frågade vad jag kommer göra utöver fotbollen. Här kommer det vara fullt fokus på fotbollen och jag ska verkligen ta vara på att kunna leva på att spela fotboll. Det är få förunnat och en jättelyx och jag ska göra det bästa av det. Jag kommer plugga italienska, kanske satsa lite mer här på bloggen och skrivandet, men jag har också sökt lite distanskurser hemifrån som jag ska sätta tänderna i tänkte jag. Det blir kul att fördriva tiden med efter träningarna, förutom att utforska staden.

Passa gärna på att fråga mer om ni undrar något, jag är bara glad att kunna hjälpa till!

Puss och kram

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *