Teambuilding

Igår började vi dagen med derby mot AIK. Fortfarande ingen förlust i derby, men ett oavgjort resultat är vi absolut inte nöjda med. Tyvärr ingen bra prestation, så vi får ta nya tag mot nästa match.

Efter matchen var det dags att åka iväg på teambuilding med laget till Ulvhälls Herrgård. Åh vilket fint ställe! Vi hade det helt för oss själva vilket var väldigt lyxigt. Försökte att inte ha mobilen uppe alltför mycket, men fångade några ögonblick från vårt dygn där. Möttes av att det var fullt ös i köket direkt. Alla tre grupper hade i uppdrag att laga en maträtt var som vi sedan kunde duka upp så alla fick smaka. Vi körde på vegetarisk lasagne. Supergott!

I den här fina salen satt vi sedan och avnjöt all god mat. Vilka mästerkockar vi har i laget, förutom den gruppen som valde att köpa med sig pizza från närmsta pizzeria, hahaha.. 😉

Sen var det dags för första delen av inkilningen. Hela inkilningen var såååå kul. Skrattade så jag grät! De hade tagit sina uppdrag på största allvar med glimten i ögat. Välkomna in i laget!

Efterrätt skulle vi ha såklart! Choklad choklad och mer choklad. Mums! Vissa tog även här uppgiften på största allvar och bakade egen kladdkaka medan andra köpte färdigt. Summa summarum var det supergott hur som helst.

Efter en mycket trevlig kväll och några timmars sömn vaknade man upp till den här utsikten och tog en promenad längs vattnet. Ett väldigt härligt sätt att starta dagen på!

Än bättre blev det när man möttes av detta i köket. Tränarna vid spisen och fixar frukost. På sin rätta plats helt enkelt, haha.

Efter en hel dags aktivitet kunde vi få njuta lite av det fina vädret innan hemfärd, ganska trötta men ändå fulla med energi. Vi har haft en jättebra dag med teambuilding grejer och snack inför kommande säsong. Jag är sjukt taggad och laget känns sjukt taggat!

Tack för den här toppenhelgen, jag är verkligen redo för 2018!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *